Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nad stádem koní zoofil honí: Deviant půjde kvůli zvrácenému koníčku do vězení

Autor: chal - 
31. července 2019
21:26

Proti gustu žádný dišputát, říká se. V případě anglického seniora Malcolma Downese (62) z Hullu už ale soud musel uznat, že čeho je moc, toho je příliš. Obzvlášť co se týče Malcolmovy záliby v ukájení se před pasoucími se koňmi. Podivín má se svou zálibou minimálně na osm měsíců utrum – takovou dobu stráví ve vězení za veřejné pohoršování.

Koně jsou překrásná zvířata, s tím souhlasí snad každý. Malcolmu Downesovi z anglického Hullu se však koně líbí až moc. Senior byl opakovaně načapán, jak bezostyšně masturbuje u výběhu koní a na zvířata u toho fascinovaně hledí. Malcolmův rekord jsou dvě zadržení kvůli onanii před koňmi během pouhých 24 hodin.

Úchyl má bohatý trestní rejstřík a většina Malcolmových prohřešků je podobného charakteru – veřejné pohoršování a obnažování na veřejnosti. Ostatně kvůli tomu měl opletačky se zákonem už v sedmdesátých letech!

Jen během roku 2019 se Malcolm podíval do vězení hned dvakrát. A v obou případech se provinil veřejnou masturbací u výběhu s koňmi. První trest dostal zvrhlík v dubnu, jenže několikaměsíční pobyt za mřížemi ho evidentně nijak nenapravil, a tak se koncem července Malcolm vydal na další výpravu za svými oblíbenými zvířaty. K jeho smůle ho však někdo znovu nacytal, takže bude mít nenapravitelný nadrženec další šanci zpytovat svědomí.

zapletalikovi ( 6. srpna 2019 17:21 )

Pokud si jenom brousí diamant a koním neubližuje, tak snad ještě není tak zle.
Je fakt, že ho u toho můžou vidět děti, ale obávám se, že dnešní děti už ne netu viděly onačejší věci, než jak si týpek leští kopí....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání