Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Známý psychiatr a lídr kapely zemřel při tragické nehodě: Na kole ho srazil náklaďák!

Autor: rc - 
14. června 2019
17:28

Tragédie se stala ve čtvrtek odpoledne ve slovenské Nitře. Známý psychiatr a muzikant František Kuzma (†51) zemřel poté, co ho na kole srazil náklaďák.

František Kuzma, známý psychiatr a muzikant, ve čtvrtek projížděl kolem kolony aut ve slovenském městě Nitra, když ho srazil náklaďák, který chtěl odbočit. Psychiatr, který byl primářem na tamní psychiatrické klinice, byl na místě mrtvý.

„Jednapadesátiletý cyklista projížděl kolem kolony aut po pravém okraji cesty. Jelikož první vozidlo už odbočovalo vpravo, došlo ke střetu s cyklistou. Při srážce s autem došlo k fatálním následkům,“ uvedla pro Topky.sk mluvčí Krajského ředitelství policejního sboru v Nitře Renáta Čuháková.

Zatím není jasné, zdali svou roli v tragické nehodě sehrál alkohol. Policisté na místě podrobili dechové zkoušce řidiče náklaďáku a výsledek byl negativní. Jestli alkohol před jízdou pozřel cyklista, bude zjištěno při nařízené pitvě.

Smrt Kuzmy zasáhla všechny jeho známé. Na stránce na sociální síti jeho kapely Dr. Zetor stojí: R.I.P. (Odpočívej v pokoji - pozn. red.), Fero.“ 

„S hlubokým zármutkem jsme dnes přijali zprávu o tragické smrti našeho velkého fanouška, MUDr. Františka Kuzmy. Člověka, který byl lídrem hudební skupiny Dr. Zetor a zároveň primářem Psychiatrické kliniky Fakultní nemocnice v Nitře,“ uvedl hokejový klub HK Nitra na Facebooku.

va45 ( 16. června 2019 13:36 )

Kdyby jel po cyklostesce tak by se mu to nestalo.Tam by mohl akorát vrazit on do chodce.Cyklista na silnici je opravdu vražedná kombinace.Hlavně když se kloní ze strany na stranu.Pamatuji si,že na vesnici byl jediný dopravní prostředek kolo.nepamatuji si,že by nějaký cyklista na silnici zemřel.Cyklisté by si měli uvědomit kudy jezdí a jak.

va45 ( 16. června 2019 13:30 )

Tak to chodci z tebe musí mít radost i když jsou kdekoliv.

face2face ( 16. června 2019 06:32 )

Já věděl, že jste dobrák od kosti..

slovan1954 ( 15. června 2019 23:52 )

Nazdárek pytcho!!!

slovan1954 ( 15. června 2019 22:52 )

Pejsku hovnesi.Ty kyselo s kund@ tvý mámy! Když seš tupé vemeno-tak nic nepiš!Dík za pochopení...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání