Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Polského zápasníka MMA zatkli kvůli krádežím aut v Česku: Vybíral si jen luxusní vozy

Autor: ČTK - 
12. června 2019
20:34

Polská protiteroristická policie zadržela bývalého zápasníka smíšených bojových umění (MMA) Mameda Chalidova. Je podezřelý, že byl součástí organizované zločinecké skupiny, která v České republice kradla luxusní auta.

Osmatřicetiletý Chalidov údajně vyráběl doklady pro auta ukradená na českém území. Šlo o vozy, jako je Porsche Panamera, Range Rover Evoque nebo BMW. Policista obeznámený s případem zpravodajské televizi TVN24 řekl, že pachatelé auta v České republice získávali prostřednictvím leasingových podvodů. Případ byl otevřen loni v lednu.

Polská policie v této souvislosti zadržela zatím čtyři lidi, kteří jsou nyní ve vazbě. Při zatýkání Mameda Chalidova spolupracovali příslušníci protiteroristické jednotky, protože policisté věděli, že tento člověk může být nebezpečný. V jeho domě nedaleko severopolského Olštýna zajistili cennosti, k nimž Chalidov mohl přijít díky trestné činnosti.

Chalidov je rodákem z čečenského hlavního města Grozného, polským občanem je od roku 2010.

antismejd ( 13. června 2019 14:45 )

Kristepane,všichni bojovníci MMA,jsou chodící časované bomby a jejich takzvaný sport,který samozřejmě nemá se sportem nic společného,by měl být postaven mimo zákon.
A věřím,že v blízké budoucnosti bude zakázán.Musí být........

Taurus70 ( 13. června 2019 06:30 )

Cecenska Slimacka tlama ,takove ani nezatykat ale rovnou pri zakroku likvidovat😵😵

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání