Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Veroničin (†32) expřítel rozeslal kolegům video, v němž s ní má sex. Matka dvou dětí se oběsila

Exmilenec Veronicy (†32) neunesl rozchod a rozeslal video, v němž má s matkou dvou dětí sex. Veronica to neunesla a oběsila se.
Exmilenec Veronicy (†32) neunesl rozchod a rozeslal video, v němž má s matkou dvou dětí sex. Veronica to neunesla a oběsila se.  (Autor: Facebook/Iveco)
Autor: rc - 
30. května 2019
15:39

Bývalý přítel Veronicy Rubiové neunesl rozchod a rozhodl se matce dvou dětí pomstít. Jejím kolegům rozeslal kompromitující video, v němž má s dvaatřicetiletou ženou sex. Veronica to neunesla a vzala si život.

Tragédie se odehrála ve španělském městě Alcala de Henares. Veronica Rubiová tam žila se svým manželem a dvěma malými dětmi (4 roky, 9 měsíců). Veronica však udržovala vztah ještě s jiným mužem, s nímž se před časem rozešla. Její exmilenec však rozchod neunesl a rozhodl se, že se jí pomstí. Jejím kolegům proto poslal videonahrávku, na níž má s Veronicou sex.

Video navíc poslal ještě jejímu manželovi. Nahrávka se však začala šířit dál a Veronica to nemohla unést. Podle britského listu Daily Mail se jí vedení firmy snažilo pomoct a přimělo ji, aby došla na policii. Veronica na svého přítele podala žalobu, ale situaci nakonec neunesla a rozhodla si vzít život. Den poté, co se vrátila z policejní stanice, byla nalezena oběšená ve svém domě.

sigmae ( 31. května 2019 11:58 )

manžel nebyl psychopat, to exmilenec

latecia ( 31. května 2019 11:06 )

Cim ty zensky premysli kdyz si narazi psychopata a maji s nim jeste k tomu decka? Za naivitu se plati.Plati i o chlapech co si porizuji decka s psychopatkama.Misto sexy dominy najdou zenskou bez empatie a to uz je pozde.

HledacPravdy ( 31. května 2019 08:05 )

Ten její milenec je pěkný hovado.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání