Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladý řidič (25) vyjel ze zatáčky do protisměru: Před nejhoršími následky po čelním střetu ho zachraňovali ve Zlíně

Mladý řidič přejel do protisměru a srazil se s jiným vozem.
Mladý řidič přejel do protisměru a srazil se s jiným vozem.  (Autor: Policie ČR)
Autor: chal - 
17. května 2019
12:26

Dvě zranění si vyžádal čelní střet dvou osobních automobilů nedaleko Kroměříže. Mladý řidič (25) v zatáčce vyjel ze zatáčky do protisměru, druhý šofér (63) čelnímu střetu přes veškerou snahu zabránit nedokázal. Mladší z mužů skončil s těžkým zraněním ve zlínské nemocnici.

Mezi obcemi Trávník a Kotojedy na Kroměřížsku došlo v neděli dopoledne k vážné a děsivě vyhlížející dopravní nehodě, která jen tak tak neskončila smrtí jejích aktérů.

„Při průjezdu levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy, dostal smyk a přejel do protisměrného jízdního pruhu, kde se střetl s protijedoucím automobilem,“ informovala kroměřížská policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Řidič druhého vozu se na poslední chvíli snažil nehodě zabránit stržením volantu, střet byl ale nevyhnutelný a velmi razantní.

Údajný viník nehody při kolizi utrpěl těžké zranění a skončil v péči zlínských lékařů. Druhý účastník nehody se zranil lehce. Dechová zkouška obou mužů byla negativní, škoda na vozidlech je 170 tisíc korun.

tojar ( 17. května 2019 12:46 )

Stejná nehoda jako před pár dny u Kameného Újezdu na Českobudějovicku. Věkově stejní aktéři. A zase se bude psát jakým nebezpečím jsou na našich silnicích senioři...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání