Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nemravnosti maséra z Náchoda šetří policie: Sahal prý, kam neměl, a tvrdil, že je to v ceně!

Náchodský masér je vyšetřovaný policií: Měl osahávat klientky a tvrdit, že je vše součástí jeho práce
Náchodský masér je vyšetřovaný policií: Měl osahávat klientky a tvrdit, že je vše součástí jeho práce  (Autor: archiv blesku, Profimedia.cz)
Autor: DH - 
6. května 2019
17:57

Policisté v Královéhradeckém kraji prošetřují praktiky maséra z Náchoda. Ten měl údajně při své práci nevhodně osahávat klientky, dotýkat se jejich intimních partií a vše navíc maskovat jako součást své práce. Množství poškozených může být podle policie větší než malé.

O případu informovala policie na svých internetových stránkách. „Náchodští kriminalisté vyšetřují případ sexuálního nátlaku, při němž měl masér v rámci poskytování svých služeb u několika klientek zajít za hranice běžné masáže,“ uvedla policejní mluvčí Eva Prachařová.

Podle Prachařové se měl masér z Náchoda opakovaně dotýkat intimních partií svých klientek, načež se k nim i nevhodně choval. Vše nakonec maskoval tím, že nemravné doteky jsou nutnou součástí jeho práce.

Policie prošetřuje, kolik by mohlo být potenciálně poškozených. I proto vyzývá obdobně zneužité klientky, aby se přihlásily.Žádáme, aby se přihlásily ženy, které měly v období let 2017 až 2019 na Náchodsku podobnou negativní zkušenost s masáží,“ informovala Prachařová. Podle ní se jedná o takové klientky, které byly například nevhodně osahávány, vystaveny nevhodným sexuálně zabarveným komentářům či pohledům.

Pokud by měl kdokoli přínosné informace či osobní zkušenost, je třeba, aby neprodleně kontaktoval náchodskou kriminální policii na tel. 606 743 386. Více informací policie vzhledem k citlivosti případu uvádět nehodlá.

pajato73 ( 7. května 2019 13:46 )

nevite nahodou nekdo adresu toho salonu?

agfor ( 6. května 2019 18:29 )

A jenom jedný, natěšený, tam nesáhl a je zle.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání