Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otec mlátil dívku (13), aby přijala dohodnutého ženicha! „Nápadník“ pocházel z Německa

Otec bil svoji dceru (13): Chtěl ji tím donutit k dohodnuté svatbě.
Otec bil svoji dceru (13): Chtěl ji tím donutit k dohodnuté svatbě.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: DH - 
25. dubna 2019
17:58

Rakouská policie vyšetřuje incident, při kterém měl otec (42) bít svoji nezletilou dceru (13). Chtěl ji tím donutit ke sňatku s jiným neplnoletým chlapcem, který pocházel ze sousedního Německa. Dívka se naštěstí obrátila na policii.

K dramatickým událostem došlo v rakouském městě Linec. Třináctiletá dívka přiběhla pro pomoc na policii a odmítala se vrátit domů s tvrzením, že ji její otec mlátí. Z  teenagerky nakonec vypadlo i to, že ji tím otec snaží donutit, aby přistoupila na předem dohodnutý sňatek s dvanáctiletým Němcem.

Policie následně uvedla, že se poškozená ze strachu odmítla vrátit za otcem a skončila v zařízení pro děti a mládež. Podle vyšetřovatelů pochází slečna z rumunské rodiny, která se však hlásí k rakouským Romům.

Otec dívky podle rakouských médií vše popřel. „Je to výpověď proti výpovědi,“ nechal se slyšet šéf linecké policie Karl Pogutter. Na něm a na jeho spolupracovnících teď zůstane úkol zjistit, zda se dvaačtyřicetiletý Rakušan skutečně dopustil toho, co mu dcera klade za vinu.

Podle zdejších novin ale k podobnému dohodnutému sňatku v rodině už došlo. Starší sestra poškozené měla být údajně ještě v dětském věku provdána. Za obě svatby prý navíc už otec obdržel tučnou finanční odměnu.

cotoje ( 26. dubna 2019 08:54 )

Tatíkovi uskřípnout ču ry brko a už ho blbosti napadat nebudou, Zajímavé by i bylo kolik má ta rodina dětí. Jinak u ro mu lu sů je tohle normální tak nevím co řeší

majojo ( 25. dubna 2019 18:54 )

Á - tady zatím diskuse nechybí, Slečna byla Romka, ale z Rumuska a vše se odehrávalo v Rakousku.

PPP150W ( 25. dubna 2019 18:48 )

Asi není třeba dlouhých spekulací o koho jde, kde jsou taková "opatření" běžnou praxí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání