Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Vláďu (†19) a Péťu (†23) přejel vlak, osudná se jim stala zkratka

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
25. dubna 2019
13:03

Obrovské neštěstí se stalo na železničním přejezdu ve slovenské Petržalce. Dva nerozluční kamarádi Vláďa (†19) a Péťa (†23) se přes něj vydali, aby si zkrátili cestu. Bohužel je na něm srazil vlak a oba zemřeli.

Vláďa i Péťa velmi riskovali, protože závory byly v době, kdy vlezli na přejezd kvůli zkratce, již dávno dole a strojvedoucí neměl žádnou šanci přijíždějící vlak zastavit.

Oba kamarádi pracovali na stavbě

Podle informací Nového Času pocházeli oba mladí muži ze Stropkova a v Bratislavě pracovali na stavbě. Dočasně bydleli na ubytovně nedaleko železniční stanice v Petržalce.

Více lidí prohlásilo, že si byli velmi blízcí. „Teprve včera se vrátili po svátcích z východu. Byli jako bratři. V Bratislavě zateplovali domy,“ řekl Marek, který se s mladíky seznámil v hospodě.

Přejít přes přejezd nestihli

Vláďa a Péťa měli vstoupit na kolejiště před přijíždějící vlak, který použil výstražné signály. Oni však přejít na druhou stranu již nestihli. Vlak je smetl a oba byli na místě mrtví.

Zřejmě nerespektovali, že byly spuštěné závory,“ myslí si svědkyně Milka (44). „Byla to asi sekunda a už byli mrtví,“ dodala smutně. Na děsivý pohled nikdy nezapomene.

tmspetrs ( 25. dubna 2019 17:45 )

-=Najděte nahe zeny ve vašem městě zde : til.pw/nahe

offline ( 25. dubna 2019 14:00 )

Je to nějaké podivné. Mladí Slováci a pracují na Slovensku?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání