Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Řidič Volkswagenu přejel do protisměru a narazil do Tatry: Tragédii nepřežil on, ani malý chlapec!

Aktualizováno -
23. dubna 2019
20:25
Autor: ČTK - 
23. dubna 2019
16:01

Při tragické nehodě u Jihlavy vyhasly dva lidské životy. Došlo zde ke střetu nákladního auta s osobním. Zahynul řidič a dítě z osobního automobilu. V tom jelo celkem 5 lidí. Těžce zraněnou ženu musel do nemocnice transportovat vrtulník.  

Dva lidé zemřeli v úterý odpoledne po střetu osobního auta s nákladním na silnici číslo 602 u Jihlavy. V osobním autě jelo pět lidí. Smrtelné zranění utrpěli řidič a další člověk, který byl nezletilý, podle TV NOVA šlo o přibližně 6letého chlapce.

Smrtelná zranění utrpěli muž a dítě. Vážně zraněnou ženu přepravili záchranáři letecky do Brna. Další dvě děti převezli na pozorování do nemocnice v Jihlavě, podle ředitelky krajských záchranářů Vladislavy Filové viditelná zranění neměly.

„V osobním vozidle cestovalo celkem pět lidí. Dva lidé zahynuli. Zemřel řidič vozidla a spolu s ním i dítě. Podle mých informací to byl chlapec,“ řekla portálu iDnes mluvčí hasičů Petra Musilová.

„Těžce zraněná spolujezdkyně byla letecky transportována do brněnské nemocnice, děti jsme přepravili na pozorování do nemocnice v Jihlavě,“ upřesnila podle téhož webu ředitelka krajské záchranné služby Vladislava Filová.

 

„Jeden cestující je vážně zraněný a dva lehce. Řidič nákladního auta zraněný není,“ řekla ČTK mluvčí krajské policie Dana Čírtková. Na místě se až do večera  nacházely jednotky záchranného systému. Silnice byla neprůjezdná, policie odkláněla provoz.

Oznámení o vážné nehodě u Jihlavy - Helenína dostala policie krátce po 14:00. „Podle předběžných informací řidič osobního vozidla Volkswagen Golf z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím vozidlem,“ uvedla mluvčí. V nákladním autě byl jen řidič.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání