Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vlak srazil muže na Šumpersku. Zemřel na místě

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
1. dubna 2019
14:18

V Šumperku srazil v neděli v noci vlak jednatřicetiletého muže. Svým zraněním podlehl na místě, informovala dnes ČTK šumperská policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Podle policie šlo zřejmě o sebevraždu. Za poslední týden je to v Olomouckém kraji třetí oběť na kolejích, naposledy podobným způsobem zemřely na Prostějovsku dvě dívky.

Tragická nehoda se stala v neděli kolem 21:30 na železniční trati mezi stanicemi Šumperk a Bludov, poblíž Žerotínovy ulice v Šumperku. "V poškozeném byl zjištěn jednatřicetiletý muž, který po střetu s vlakem utrpěl zranění neslučitelná se životem," uvedla policejní mluvčí. Provoz na železniční trati byl obnoven krátce před 23:30, dodala Vybíhalová.

Naposledy podobný případ v kraji řešili policisté v sobotu 23. března, kdy na železniční trati z Pivína na Prostějovsku do Nezamyslic osobní vlak srazil a usmrtil dva lidi. Podle médií šlo o dvě kamarádky, které zřejmě spáchaly sebevraždu. Prostějovský policejní mluvčí František Kořínek dnes ČTK řekl, že případ není dosud ukončen a policisté jeho okolnosti stále vyšetřují.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání