Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Náčelník městské policie Jan (50) děsil celou hospodu: Zásah kolegů ho poslal do nemocnice

Autor: ital - 
19. března 2019
19:05

V pondělí ráno došlo v hospodě ve Spišské Nové Vsi k incidentu, při němž se měl padesátiletý Ján chovat agresivním způsobem k obsluze zařízení. Dokonce prý i rozbíjel nádobí. Když si s ním personál nevěděl rady, zavolal na něho policisty, kteří jej vyvedli za použití donucovacích prostředků. Jaké bylo jejich překvapení, když se ukázalo, že zadržený je náčelníkem Městské policie v Levoči.

V brzkých ranních hodinách zavolala obsluha hospody ve Spišské Nové Vsi linku 158 na agresivního Jána (50) z města Levoča, který v zařízení vulgárně nadával a rozbíjel nádobí. Nerespektoval však ani pokyny policistů. Přitom je sám náčelníkem městské policie. Muži zákona museli za těchto okolností použít donucovacích prostředků. „Policie událost vysvětluje jako přestupek proti veřejnému pořádku,“ uvedla pro TV JOJ košická policejní mluvčí Lenka Ivanová. Jána odvedli v poutech na obvodní oddělení.

Zatčený Ján ovšem tvrdí, že se v podniku žádného protiprávního činu nedopustil. Policisté mu prý dokonce při zatýkání ublížili. „Byl vůči mně vykonán neopodstatněný, neoprávněný a brutální zákrok ze stran státní policie dvěma, respektive třemi příslušníky. V sobotu jsem byl záchrannou službou převezen na urgentní příjem do Spišské Nové Vsi,“ vyjádřil se náčelník městské policie.

Podle informací TV JOJ si Ján vyžádal ošetření bezprostředně po zatčení. Avšak neprokázal se žádný zdravotní problém. Podle náčelníka došlo k incidentu v době jeho osobního volna. Primátor však tvrdí, že jej měl náčelník o konfliktu informovat. „Každý zaměstnanec města má o takovýchto skutečnostech informovat vedení města. Jde o náčelníka městské policie, což je ještě závažnější. Etický kodex říká, že veřejný funkcionář je funkcionářem i ve svém soukromí. Takže by se měl takto na veřejnosti chovat,“ sdělil primátor Levoče Miroslav Vilkovský.

Jemne-tam-vklouznul ( 19. března 2019 20:41 )

Debilní policajt

Nicole Adams ( 19. března 2019 19:41 )

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Bodyslim.Club

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání