Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Řidič měl na klíně dítě a upaloval rychlostí 142 km/h. Policisté se nestačili divit

Autor: ital - 
9. února 2019
18:59

Bezohledný řidič neuvěřitelně riskoval, když povolenou rychlost na silnici překročil o více než 50 km/h. Neohrozil však pouze svůj vlastní život, nýbrž i malého dítěte, které mu sedělo na klíně. Nešlo však o jediné provinění, jehož se muž dopustil. Policejní hlídka mu na místě odebrala technický průkaz od vozidla.

V sobotu informovala policie Slovenské republiky prostřednictvím facebooku, že jedna z dálničních hlídek na D1 ve směru na Bratislavu zpozorovala vůz překračující nejvyšší povolenou rychlost o více než 50 km/h. „V daném úseku platí omezení na maximální rychlost 90 km/h, avšak. Vozidlo se však řítilo rychlostí 142 km/h,“ uvedli policisté na sociální síti. Muži zákona se neprodleně dali do pronásledování automobilu.

Opravdové zděšení je ovšem teprve čekalo. Když nezodpovědného hazardéra sedícího za volantem předjížděli, zpozorovali, že má na klíně posazené malé dítě. Naštěstí se jim podařilo pachatele zastavit, přičemž zjistili, že se dopustil daleko více přestupků.

„Měl prasklé čelní sklo a tmavé folie na předních bočních oknech. Řidiči policisté okamžitě zakázali další jízdu a na místě mu odebrali osvědčení o evidenci vozidla. Navíc mu udělili blokovou pokutu 2 600 Kč,“ stojí v policejním prohlášení.

Policistům však neunikl ani další delikvent, jehož zastavili v Einsteinově ulici v Bratislavě. Řidič vozu VW Polo popíjel za jízdy alkoholický nápoj přímo z plechovky. „Muže zastavili a podrobili dechové zkoušce. Ta se prokázala jako pozitivní s výsledkem 1,06 promile alkoholu,“ uvádí policie. Muže (66) obvinili z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. „Stíhaný bude na svobodě,“ dodává se v prohlášení.

pavel11 ( 10. února 2019 08:42 )

A to je ten problém který sere řidiče takový hovado,zmetek dostane pokutu a soudce ho pustí na svobodu.A řidič blbě zastaví,udělá banální přestupek a dostane okamžitě pomalu stejný trest.sodce kopnout do ryti aby už konečně takové zrudy okamžitě zavírali a ne pětkrát chycen s fetovaný,ožralý,ujiždí,ohrožuje lidi,policisty.A nebo policista okamžitě střílet tu verbež.

koumak_z_prahy ( 10. února 2019 06:12 )

Hovado zastřelit!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání