Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zdeformovaný Michael Jackson leze dětem do postele ve tři ráno! Postrach s tváří mrtvého krále popu

Autor: shp - 
8. března 2019
18:41

Španělské děti straší nový bubák. Poté, co svět vyděsila příšera Momo, jejíž vzhled využívají tyrani ke kyberšikaně, je tu El Ayuwoki. Jde o zdeformovanou verzi mrtvého krále popu Michaela Jacksona (†50), která chodí strašit děti do jejich pokojů ve tři hodiny ráno.

Nové strašidelné meme, který se šíří španělskými sociálními sítěmi, je založen na videu animatronického Michaela Jacksona z roku 2009. Původně jeho tvůrce chtěl vytvořit rozpohybovanou postavu Elvise Presleyho (†42), ale z neznámého důvodu skončil výtvor jako král popu obviňovaný z pedofilie.

Strašidlo z videoklipu

Jméno El Ayuwoki je fonetická zkomolenina textu „Annie, are you okay?“ z Jacksonova slavného songu a videoklipu Smooth Criminal. Toto stvoření má navštěvovat děti ve tři ráno. Do jejich ložnice leze nejčastěji oknem za zvuku „Hý Hý,“ který vydával i slavný zpěvák. Co se děje pak, je lepší si nedomýšlet.

I když si spousta lidí myslí, že jde o nějaký druh démona nebo ducha z internetu, nejde v této věci o nic nadpřirozeného. Děti a teenageři se na to dívají nebo to sdílí, protože si myslí, že je to trendy, ale ve skutečnosti to může způsobit problémy se spaním, paniku nebo úzkost,“ uvedla policie podle Mirroru.

Obvinění z pedofilie

Není přitom určitě náhodou, že se strašidelné meme objevilo zrovna ve chvíli, kdy byl vysílán dokument Leaving Neverland, který pojednává o tom, jak měl Michael Jackson znásilňovat několik malých chlapců. Dokument způsobil velký poprask po celém světě a fanoušci zpěváka jsou z něj zhnuseni.

Angel_Faith ( 11. března 2019 17:38 )

Toto je critic ktery discredituje prohlaseni v Leaving Neverland https://www.youtube.com/playlist?list=PLmirOw7JCi826i_J_xsWhtY7jh2sqIlpX

Angel_Faith ( 11. března 2019 17:35 )

Toto je officialni FBI stranka s reportem o Michalu Jacksonovi a ze nic nenasli pri investigaci ktera trvala pres 10 let https://vault.fbi.gov/Michael%20Jackson

Angel_Faith ( 11. března 2019 17:16 )

7. Po vyšetřování FBI v délce 10 let, zátah 70 policistů na jeho nemovitost v Neverlandu, zdlouhavý soudní proces, který zahrnoval důkazy z předchozích případů. Michael Jackson byl soudem zproštěn viny, žádné důkazy proti jeho obvinění se nenašli, závěr soudu : Michael Jackson NEVINEN! nevim jestli mluvite anglicky a jsi schopni opravdu udelat komprehensive research a prostudovat si vsechny officialni documenty od @FBI a soudnich documentu a vypovedi ktere jsou verejne dostupne nebo jestli jenom kopirujes co rikaj zapadni media. Prestante byt blbci A zacnete reprezentovat ceskou republiku pozitivne nejako vlez do ***ky ktery lzou stejne jako zapadni media kdyz mate moznost zviditelnit sebe a ceskou republiku PRAVDOU to by nam do cech prineslo zajem v mnoha ruznych smerech a to zalezi jestli u nas nekdo ma koule mluvit Pravdu. Ziji jiz dlohodobe v zahranici a na co jsem pysna ze o cesich lidech rikaji ze si nedelaji hlavu rikat veci narovno bylo by hezky kdyby Ceska media reprezentovali cechy timto zpusobem, ne vse co je nazapade je dobry. Spomen te si na doby komunizmu a zacnete bojovat Za Pravdu a ne rozsirovat lzi ktere si nikdo z vas ani neoveril. Delate z lidi jeste vetsi blbce protoze vecina naroda si to nemuze overit protoze neumi dostatecne anglicky si overit officialni documenty. Prestante znehodnocovat a misinformovat cesky narod! Budete mit vetsi celosvetovy zajem kdyz budete mluvit PRAVDU a kdyz budete mit i anglickou verzi a hlavne socialni media like Twitter. Search the FACTS and TRUTH nemusime jen copy/paste co kdakaj v Americe a nemusime roznaset lzi ci jo?

Angel_Faith ( 11. března 2019 16:44 )

Truly this is just pathetic atempt to make circus out of serious subject as injustice and child abuse. Please educate yourself on fakta Fakta O Michaelovi Jacksonovi obviněních, které nenajdete v "Leaving Neverland" 1. Údajné oběti Wade Robson a James Safechuck, oba předtím přísahali pod přísahou, že jejich vztah s Jacksonem nikdy nebyl nevhodný ani sexuální a to pod důrazným křížovým výslechem. 2. Robson opakovaně chválil Jacksona jako svého idola i po jeho úmrtí, než byl odmítnut jako hlavní choreograf v Jackson Las Vegas tribute show v roce 2011. Zdokumentovanými finančními potížemi, Robson prohlásil, že jeho potlačené vzpomínky vedly k tomu, že si uvědomil "zneužití". Počáteční pokus o knihu byl neúspěšný. 3. V letech 2013 a 2014 si Robson a Safechuck najali stejného právníka a podali žalobu o několik desítek milionů dolarů u civilního soudu vůči MJ Estate. To bylo vyhozeno od soudu v roce 2017, kdy soudce prohlásil “Žádný racionálně myslící člověk by nemohl věřit Robsonově čestnému prohlášení”. Nyní dluží MJ Estatu téměř $100000 za právní poplatky. 4. Robson sám sobě říkal že je “Mistr Podvodu” v jeho 2016 soudní depozici. Jak Robsonovi tak i Safechuckovi příběhy se několikrát změnily v průběhu soudního řízení, což odhalilo velké množství nesrovnalostí, rozporu a přímých lží. 5. Režisér Dan Reed sám prohlásil, že se schválně nepokusil o interview s někým, kdo by mohl poskytnout opačný pohled událostí v jeho jednostranném “Dokumentárním filmu, ani toto tvrzení nepotvrdily důkazy. Jako takový film porušuje všechny standardy zodpovědné žurnalistiky. 6. Jakékoliv šokující tvrzení, může být prohlášeno o Jacksonovi, aniž by bylo napadeno nebo potrestáno? Protože v současnosti neexistují žádné zákony pro ochranu zemřelých před nepravdivými a poškozujícími pomluvami. 7. Po vyšetřování FBI v délce 10 let, zátah 70 policistů na jeho nemovitost v Neverlandu, zdlouhavý soudní proces, který zahrnoval důkazy z předchozích případů. Michael J

hafblaf ( 9. března 2019 00:57 )

Nepřipadá mi zdeformovaný, jako živý.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání