Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V Ivančicích srazilo auto chlapce (9): Vběhl do silnice mimo přechod!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
4. března 2019
18:23

Osobní auto v pondělí odpoledne před čtvrtou hodinou srazilo v Krumlovské ulici v Ivančicích u Brna devítiletého chlapce. Řidič v tom byl zřejmě nevinně. Chlapec vběhl do silnice na místě, které k přecházení chodců není určeno.

Vrtulník musel zasahovat v pondělí odpoledne u nebezpečného zranění teprve 9letého chlapce v Ivančicích u Brna. Informace o nehodě sdělila mluvčí jihomoravských policistů Kamila Haraštová. Chlapec skončil v Dětské nemocnici. Rozsah zranění není jasný.

„Podle dosavadních zjištění vběhl chlapec do vozovky mimo přechod a střetl se s osobním autem. U řidiče policisté provedli dechovou zkoušku, která byla negativní,“ uvedla Haraštová.

Na místo přijela záchranka, kromě sanitky přiletěl i vrtulník. „Zdravotníci se postarali o malé dítě sražené vozem. Vyšetřili jej, zkontrolovali zdravotní stav, zafixovali do vakuové matrace a vrtulník jej převezl k dalšímu ošetření do Dětské nemocnice v Brně,“ uvedla mluvčí záchranky Michaela Bothová s tím, že rozsah zranění nemůže upřesnit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání