Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Bývalá modelka Barbora bude chytat zločince! Nastoupila u policie v Chebu

Autor: DH - 
27. února 2019
14:20

Barbora Luňáková se mimo jiné dříve věnovala fotomodelingu, živila se jako fitness trenérka a absolvovala kurz na trenérku tance u tyče. Módní přehlídky byly údajně dobrou průpravou do života. Nyní si ale našla nový cíl. Stala se policistkou.

Barbora si po základní škole přála nastoupit na střední policejní školu v Plzni. To se ale nesetkalo s pochopením. „Mamce se to moc nelíbilo,“ řekla v rozhovoru pro web Policie ČR. Její kariéra se tak odvíjela jiným směrem. 

Uhranulo ji mnoho fitness aktivit, mezi nimi i takzvaný pole dance, tedy sportovní tanec u tyče. Barbora si ale prý také přivydělávala jako hosteska nebo fotomodelka. „Účastnila jsem se i pár módních přehlídek. Byla to pro mne dobrá zkušenost do života,“ prozradila v rozhovoru. 

Před nástupem do této profese ale navštěvovala zcela jiná zaměstnání. „Deset let jsem pracovala v jedné karlovarské firmě,“ řekla Luňáková. „Druhé zaměstnání trvalo asi pět let ve fitness klubu v Chebu. Pracovala jsem jako trenérka a zároveň recepční na baru, trénovala jsem i děti,“ svěřila se. Sport tak Barboru provázel celým životem.

Práce pro policii ji údajně znovu zlákala až v září roku 2018 na dnu otevřených dveří v Karlových Varech. Novopečená policistka absolvovala potřebný výcvik a od 1. ledna 2019 je právoplatnou členkou obvodního policejního oddělení Cheb-město. V budoucnu by si ráda vyzkoušela práci policejního psovoda. Zaujala ji prý také funkce vyjednavače. Na tu ale bude potřebovat minimálně tříletou praxi v řadách PČR.

Jill Anderson ( 27. února 2019 18:08 )

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

antismejd ( 27. února 2019 14:45 )

policistka jako hrom....a to tancování u tyče se jí bude určitě hodit...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání