Stravovací návyky Pavlíny Pořízkové jsou ale drsné a rozhodně ne vhodné pro každého.

„Takhle já jím. K snídani nemám nic, kromě čaje nebo kafe to zkouším vydržet bez jídla nejdéle, co to jde. Obecně to vydržím do dvou, tří hodin odpoledne, někdy dokonce celý den. Tedy pokud necvičím. A pokud ano, tak se najím hned po cvičení,“ svěřila se topmodelka, která žije od raného mládí v Americe.

Aby neumřela hlady, místo prvního jídla si dává veganské polévky nebo smoothie. „A pak si dám cokoli k večeři. Také piji až tři šálky kávy a dva šálky bylinkového čaje. Žádné slazené nápoje, nikdy. Žádné džusy. Pokud vaše dávky ovoce a zeleniny neobsahují vlákninu (jako v džusech), pak je to jen cukrová voda,“ vysvětluje svým fanynkám na sociální síti.

„Přerušovaný půst není pro každého, jsou lidé, kteří si kvůli svému zdraví musí udržovat stabilní hladinu cukru v těle, ale pro ostatní není nic lepšího než mít pár dní velmi nízký kalorický příjem. Pomáhá to udržovat si váhu, při redukci cukrovky, při Alzheimerově chorobě, ale také to prodlužuje život,“ poučuje všechny, kteří by chtěli její krutou dietu vyzkoušet.

 

Fotogalerie
54 fotografií