Deprese a silné úzkosti sužovaly Pavlínu Pořízkovou už jako desetiletou holčičku. Její rodiče emigrovali, když Pavlíně byly tři roky, a pokusili se ji neúspěšně unést. Za nimi se dostala až v devíti letech. „Nebyla jsem schopna vyjít z domu. Nikdo o tom nevěděl, měla jsem strach, že když se svěřím, pošlou mě rodiče zpět. Trpěla jsem pocitem viny, že o mě nikdo nestojí, když mě jako malou opustili,“ přiznala před třemi lety Pořízková v rozhovoru pro Ona Dnes.

Modelka se naučila své stavy ovládat, a když byli její synové malí kluci, úzkosti zmizely úplně. Jenže se před devíti lety opět vrátily. „Čtyři roky jsem kvůli nezvladatelné úzkosti brala drogy. Začalo to ve čtyřiceti a skončilo před dvěma lety,“ svěřila se Pořízková v roce 2011. Po antidepresivech, které ji předepsal lékař, se cítila mnohem lépe.

Znovu začala žít a její manžel Ric Ocasek z kapely The Cars její nové já zbožňoval. Jediný problém, který v tu chvíli řešil, bylo, že Pavlína díky práškům přestala mít chuť na sex. „Raději bych jedla jablko a četla knížku. Manžel byl z té proměny ale tak nadšený, že se sex jevil jako drobná piha na jinak dokonalé manželce,“ dodala.

Prášky vysadila až po drsné hádce s kamarádkou, kdy si uvědomila, že se z ní stává loutka, které je všechno jedno. „Když jsem léky vysadila, přišel třítýdenní absťák a pak deprese, která trvala rok. Začala jsem každý den cvičit a musela jsem vydržet. K práškům jsem se vracet nechtěla,“ svěřila se modelka, která je díky cvičení a zdravé stravě velmi atraktivní ženou.

Fotogalerie
5 fotografií