Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívku (18) zbičovali před rozjásaným davem, protože se objímala s přítelem

Autor: shp - 
1. února 2019
21:30

Jiný kraj, jiný mrav. V indonéském městě Banda Aceh byla drsně zbičována teprve osmnáctiletá dívka a její přibližně stejně starý přítel. Byli totiž přistiženi, jak se objímají na veřejnosti. A to muslimský zákon drsně zakazuje!

Zamilovaný pár byl odsouzen za morální zločin, který je podle britského deníku The Mirror potrestán obvykle 29 ranami rákoskou. Dívka zahalená do bílého hidžábu byla přivedena před rozvášněný dav, který se už nemohl dočkat, až dostane výprask.

Spousta z přítomných lidí si utrpení zamilované dívky vyloženě vychutnala. Někteří si ho natáčeli na mobily. Po celou dobu měla odsouzená zahalený obličej a klečela, zatímco byla krutě bita. Bolest v její tváři a pláč ale byly přesto částečně vidět.

Po výprasku musela být odtažena pryč. Stejně trpěl i její milý. On však po celou dobu stál. Tvář se mu křivila, zatímco dostával jednu ránu za druhou. V Indonésii je nesezdaným párům zakázáno nejenom objímat se, ale například i sedět u jednoho stolu.

hafblaf ( 5. února 2019 23:40 )

Kdyby té dívce bylo 11 let, tak by to asi nevzbudilo rozruch (pedofilie je OK), ale normální vztah mezi mužem a ženou je pobuřuje.

crush ( 4. února 2019 15:57 )

Si to ***i indonézski ešte aj natáčali, hovadá tupé!!! Si to potom doma pozerať a onanovať pri tom, to nie je zvrhlé, že?!!! Objať sa na verejnosti, to je ale trestuhodný čin. Indonéziu nebrať!!!!

Nezadat ( 2. února 2019 22:58 )

Měkouší,upižlat palici aby neplodila další zmetky.

al.bunda ( 2. února 2019 11:28 )

Takové úúúúžasné obohacení....už se nemůžu dočkat až to bude i u nás

brano34 ( 2. února 2019 11:05 )

Evropanům se možná budou hodit vojenské výpravy po vzoru období středověku, které vyhlašoval papež proti muslimům, pohanům a kacířům...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání