Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dívka se zakázanou láskou vzepřela rodině. Přivázali ji ke stromu a zbičovali

Autor: Darina Jíchová - 
8. října 2018
22:50

Osmnáctiletá dívka se vzepřela své rodině, které se nelíbilo, že muslimka randí s mladým hinduistou Rupešem Kumarem. Pár nedbal na stížnosti rodičů a pokračoval ve svém vztahu. Nakonec se rozhodli společně utéct a tajně se vzít. Dívku ale vystopovala její rodina, muslimka skončila uvázaná u stromu, kam ji chodili bičovat místní, informoval deník Daily Mail.

Incident se odehrál ve vesnici Nawada, která se nachází ve východoindickém státu Bihár. Muslimské rodině mladé dívky se nelíbilo, že její partner je jiného náboženského vyznání. Od vztahu ji odrazovali, ona neuposlechla a s Kumarem utekla.

Utrpení muslimky místní zachytili na kameru:

Její svoboda ale netrvala dlouho, její rodiče ji našli a odvlekli zpátky domů. O jejím potrestání rozhodla rada starších, ta uznala, že dívka zahanbila nejen svou rodinu, ale i muslimskou komunitu v Nawadě. Nechali ji proto uvázat ke stromu a zbičovat. Podle místního tisku dívka pykala déle než pět hodin. Na místě byla i policie, ale nikoho nezatkla.

Šokující událost někdo natočil na mobil a sdílel na sociálních sítích. Podle záběrů byla lana, kterými byla svázaná, tak utažená, že se dívka nemohla vůbec hýbat. Po určité době muslimka skončila na zemi, bití od místních ale nepřestalo. Podle posledních zpráv ani krutý trest nezměnil její postoj a se svým hinduistickým přítelem chce zůstat.