Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívku (27) odtáhl do lesíku a znásilnil: Policie pátrá po tomto muži!

Odtáhl ji a znásilnil. Policie už po něm pátrá
Odtáhl ji a znásilnil. Policie už po něm pátrá  (Autor: Policie ČR)
Autor: DH - 
30. ledna 2019
22:24

Brněnští policisté pátrají po muži, který v moravské metropoli v polovině ledna znásilnil sedmadvacetiletou ženu. Oběť mu padla do oka nad ránem v autobuse, a když z něj oba vystoupili, odtáhl ji do přilehlého lesíku.

K incidentu došlo 13. ledna letošního roku u zastávky brněnské MHD Bartákova v Novolíšenské ulici. „Společně s dívkou autobus opustili i další cestující včetně muže, který ji o chvíli později napadl. Chytil ji za ruku a začal ji táhnout směrem do lesíka vedle chodníku. Při tom jí říkal něco ve smyslu, že se mu strašně líbí, že si jí všiml už v tom autobuse,“ sdělila policejní mluvčí Petra Hrůzová. K incidentu podle ní došlo mezi čtvrtou a pátou ranní.

Policie nyní po muži intenzivně pátrá. Měl by být ve věku mezi 40 až 45 lety, vysoký okolo 180 -185 cm. Pachatel byl údajně zavalité postavy, měl krátké světlé vlasy a hrubší ruce. Celkově by se mělo jednat o světlejší typ. „Působil typem, který pracuje manuálně, na tváři měl strniště,“ dodala k popisu mluvčí. 

Každý, kdo by měl o hledaném muži nějaké informace, má neprodleně kontaktovat linku 158.

naidkavyjebanapica ( 1. února 2019 16:32 )

Neměla na něho tak culit p.r.del a kozy ženský jsou totiž hrozný ***

cotoje ( 31. ledna 2019 05:21 )

Ve 27 letech už to není dívka ale je to stará breca, která ví oč se jedná jak ji začne balamutit zkur.či.byk. Za znásilnění preferuji jediné a to je uřezat kule i s ptákem a bude klid už nikoho neznásilní bo nebude mít čím a ani se nerozmnoží aby zplodil dalšího jemu podobného zkr.čiby.ka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání