Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Významného politika smetly dvě laviny: Jel mimo sjezdovku, tělo vyhrabali záchranáři

Autor: ital - 
28. ledna 2019
10:14

Podle fotek na sociálních sítích miloval Arian Daci lyžování. Jeho koníček se mu však stal osudným, když byl se svým kamarádem v kosovském středisku Brezovica. Náměstek ministra zahynul pod lavinou a jeho kamarád utrpěl zranění.

Náměstek ministra kosovské vlády Arian Daci byl lyžovat se svým kamarádem ve středisku Brezovica ležícím na jihu Kosova, asi 80 kilometrů od hlavního města Priština. V lyžařském areálu se však utrhla lavina a významný politik se stal jednou z jejích obětí. Na Facebooku o tom v sobotu informoval premiér Kosova Ramush Haradinaj.

K nehodě se vyjádřil Ilir Morina z kosovské agentury na ochranu životního prostředí. Na Facebooku informoval, že dvojice mužů lyžovala mimo vyznačené sjezdovky a celkem je zasypaly dvě laviny. Pod obrovskou masou sněhu podle jeho vyjádření objevili záchranáři jednu mrtvou osobu a jednu raněnou.

Prezident Haradinaj kondoloval Daciho otci Nexhatovi Dacimu, který býval předsedou kosovského parlamentu.

antismejd ( 28. ledna 2019 11:40 )

proč nás krmíte takovýma zprávama ze země nezemě o lidech nelidech........

klara23_ ( 28. ledna 2019 11:06 )

jina kultura....lépe nekultura, jeste necivilizovanejsí než zdejsí luhy, proste si mysli ze mohou vsechno, viz. čeští řidiči, turisté (treba v tatrách), čeští politici

cocumysvole ( 28. ledna 2019 10:28 )

Blbec!!! Co si vlastně myslel? Že pro něj pravidla neplatí a že může jezdit mimo sjezdovky?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání