Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Chlapec (2) spadl do hluboké studny. Zoufalý boj o záchranu dítěte: Byl z ní slyšet pláč!

Autor: shp - 
14. ledna 2019
14:35

Záchranáři, hasiči i policisté bojují o čas, seč jim síly stačí. Teprve dvouletý chlapec Yulen spadl ve španělském Totalánu poblíž Málagy do studny, když si hrál se svým příbuzným. Od neštěstí již uplynulo více než 18 hodin a z díry v zemi se již přestal ozývat pláč.

Studna má v průměru jen asi 25 centimetrů a hloubku přes 100 metrů. Na místě jsou stovky lidí, kteří se snaží přijít na to, jak chlapce dostat z díry v zemi ven. Strach se stupňuje, protože se ze studny přestal ozývat chlapcův pláč.

Záchrannému týmu se podařilo spustit kameru do hloubky asi 80 metrů, ale chlapce se nepodařilo najít. Objeven však byl pytlík s drobnostmi, které měl chlapec u sebe, uvedl list El Pais. Nastaly tak obavy, že je dítě již po smrti.

Záchranáři se strachují, že hoch mohl být pohlcen pískem a vodou, které se na dně studny nacházejí. Naděje však umírá poslední a kopáči se snaží vyhloubit díru hned vedle studny, ze které by se pak do ní šlo dostat.

Rodina Yulena zrovna připravovala tradiční španělské jídlo paella na společnou oslavu, když si chlapec s dalším dítětem odběhli hrát. Jemu se však na rozdíl od Yulena nic nestalo.

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání