Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická srážka aut na křižovatce u Náchoda zasáhla i děti: Nepřežil ji jeden z řidičů

Aktualizováno -
10. ledna 2019
19:15
Autor: CTK - 
10. ledna 2019
18:50

Fatální dopravní nehoda se stala ve čtvrtek u Dolan na Náchodsku. Při srážce dvou osobních vozidel zemřel jeden z řidičů. Tragédii popsali zástupci policie a hasičů. Podle všeho k neštěstí došlo, když jeden z řidičů nedal na křižovatce přednost druhému.

„Řidič osobního vozidla Ford Kia ve věku 75 let, jedoucí po vedlejší silnici z dosud nezjištěných příčin s největší pravděpodobností nedal přednost v jízdě po hlavní silnici zprava jedoucímu vozidlu VW Touareg, řízenému pětatřicetiletým řidičem se spolujezdkyní a dvěma nezletilými dětmi,“ uvedla mluvčí náchodské policie Eva Prachařová s tím, že v prostoru křižovatky se oba vozy střetly a při nehodě zemřel pětasedmdesátiletý řidič fordu.

Volkswagen po nárazu skončil mimo silnici v poli. Posádka utrpěla zranění, s nimiž byla převezena a ošetřena v náchodské nemocnici. „V druhém voze, který zůstal stát na komunikaci, jel jeden člověk. Toho začali po nehodě svědci a následně hasiči resuscitovat, lékař však konstatoval úmrtí,“ řekla k tomu mluvčí krajských hasičů Martina Götzová.

Místo nehody zůstalo částečně průjezdné, provoz řídila policie. Příčiny nehody policie vyšetřuje.

George Kenneth ( 11. ledna 2019 04:00 )

Všimněte si všem .. Potřebujete financování? Potřebujete půjčku pro vaše podnikání nebo osobní potřeby? Nabízíme všechny druhy půjček jednotlivcům nebo firmě bez ohledu na vaše stávající kreditní skóre. Pro další informace nás neváhejte kontaktovat pro další informace zkusit a váš život nezůstane finančně stejný :: kontaktujte nás emailem: georgekennethloaninvestment@gmail.com Nabízíme také následující druhy úvěrů Osobní půjčky (garantované a nezajištěné) Komerční úvěry (pojištění a nezajištěné) Úvěry pro velké společnosti. Konsolidační úvěr - program financování s nízkou nebo nulovou měnou k dispozici ve výši 3%. POŽADOVANÉ PRVNÍ INFORMACE: Kompletní jména: Země: Stát: Umístění: Stáří: Sex: Kontaktní telefonní čísla: Požadovaná částka: Doba trvání úvěru: Obsazení: Stav: Účel úvěru: Děkuji vám a Bůh vám žehná. kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: georgekennethloaninvestment@gmail.com

jasnovidec01 ( 10. ledna 2019 19:46 )

Jednou to odnesl viník nehody...tak to má být pokaždé.spravedlnost nebyla slepá dobře

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání