Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie ukončila pátrání po Andrejce (16) z Českolipska: Dívka je živá a zdravá

Policie Andrejku našla živou a zdravou
Policie Andrejku našla živou a zdravou  (Autor: PČR)
Aktualizováno -
7. prosince 2018
16:49
Autor: ČTK - 
7. prosince 2018
09:20

Policie ukončila pátrání po 16leté dívce z Mimoně na Českolipsku. Dívku policisté vypátrali v pátek. Podle policejní mluvčí Ivany Balákové je v pořádku.

Andrejka (16) z domova odešla v neděli 25. listopadu. Její rodiče kontaktovali policii až o tři dny později. Podle policejní mluvčí Ivany Balákové to bylo proto, že dívka opouštěla domov na několikadenní „výlety“ poměrně často, vždy se ale vrátila zpět.

Jiná situace nastala 25. listopadu. Školačka ten den odešla z domova, zpátky se ale nevrátila. Rodiče dívky po třech dnech kontaktovali policii. Tentokrát se Andrejka nevrátila.

Policisté pátrání ukončili v pátek. Andrejka byla živá a zdravá. „Dívka obvykle vyhledává společnost svých vrstevníků a dosud se vracela k otci vždy během dvou až tří dnů," uvedla policjení mluvčí Ivana Baláková, když ještě pátrání nebylo ukončeno.

cocumysvole ( 7. prosince 2018 12:06 )

Asi se konečně narazila na pořádnej kolík. Tak proč se vracet domů že?

lunatic ( 7. prosince 2018 10:18 )

Nechápu,proč by měl měl osud podobných jedinců tížit? Jde velmi pravděpodobně o bodoucí matku většího počtu dětí inkasující štědré sociální dávky .Když už ani v 16-cti letech,čili na vrcholu sil nemá tolik rozumu,aby věděla,jak se má chovat,kde je jediná záruka,že by se to mohlo do budoucna vylepšit ... ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání