Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlapec (14) na Tachovsku naboural do stromu: On i jeho dva kamarádi skončili v nemocnici

Nezletilý řidič narazil do stromu
Nezletilý řidič narazil do stromu  (Autor: HZS Plzeňského kraje)
Autor: chal - 
26. listopadu 2018
21:16

V neděli večer došlo u Písařova Vesce na Tachovsku k netradiční nehodě. Auto s tříčlennou posádkou sjelo ze silnice a narazilo do stromu, všichni tři pasažéři skončili v nemocnici. Vůz podle všeho řídil teprve 14letý chlapec.

„Nezletilý neřidič, který seděl na místě řidiče vozidla, jel ve směru od Studánky na Lesnou,“ řekla policejní mluvčí Hana Kroftová. Podle informací Deníku všichni tři pasažéři bydlí právě ve Studánce a klíče od automobilu jeden z nich vzal rodičům.

„V Písařově Vesci řidič neměl zvládnout projetí levotočivé zatáčky, vozidlo se dostalo do smyku a následně mimo komunikaci, kde narazilo do stromu,“ popsala mluvčí, jak k nehodě došlo. V autě kromě nezletilého řidiče cestoval další 14letý chlapec a jeden dospělý (25).

Všichni tři po nehodě skončili v nemocnici. „Jeden nezletilý skončil se středně těřkým zraněním na urgentním příjmu plzeňské nemocnice, druhý s lehkým zraněním na úrazové ambulanci,“ sdělila Veronika Albrechtová, mluvčí záchranářů.

Dodala, že 25letý muž po nárazu upadl do bezvědomí, ze kterého se zanedlouho probral. Nejstarší z trojice skončil na urgentním příjmu Fakultní nemocnice.

Nezletilý řidič před jízdou alkohol nepožil, policisté provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Případem se nyní zabývají dopravní policisté z Tachova.  

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání