Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na Písecku se čelně střetla dvě auta: Řidička na místě zemřela

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: ZZS PK)
Autor: ČTK ljš - 
29. května 2018
10:11

Zůstala zaklíněná v autě a na místě zemřela. Po nehodě dvou osobních aut na Písecku zemřela v úterý žena, další dva lidé jsou těžce zraněni. Silnice D4 vedoucí na Prahu je mezi Pískem a Čimelicemi v katastru obce Radobytce neprůjezdná. Stav jednoho z těžce zraněných je vážný. 

K tragické nehodě dorazila pozemní i letecká záchranná služba. V jednom autě zůstala zaklíněná žena, která na místě zemřela. Její spolujezdec utrpěl těžká poranění hlavy a břicha. Ve druhém vozidle zůstal zaklíněn řidič, ten má těžká zranění nohou. "Oba přeživší pacienti byli stabilizováni a letecky převezeni na traumacentrum České Budějovice. Stav jednoho je vážný," řekla  mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje Petra Kafková.

Nehoda se stala krátce po 7:00, v místě se čelně srazila auta Škoda Octavia a Alfa Romeo. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému včetně vrtulníku. "Silnice je kompletně obousměrně uzavřená. Byl to čelní střet, bude se řešit, kdo kam přejel, zatím nikdo neví podrobnosti," řekl jihočeský policejní mluvčí Jiří Matzner.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání