Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Při nehodě u Poděbrad vyhasly 3 životy: V Audi smrti seděla i motorkářka Petra!

Aktualizováno -
25. listopadu 2018
15:14
Autor: rc - 
25. listopadu 2018
11:29

Tragédie se stala v noci z pátku na sobotu u Poděbrad. Auto značky Audi se zřejmě řítilo rychlostí 150 km/h a v zatáčce vyletělo z vozovky. V autě, které posléze zůstalo omotané kolem stromu, zemřeli tři mladí lidé Petr, Tomáš a mladá motorkářka Petra. Podle zprávy policie mělo auto ojeté zimní pneumatiky. Místo tragédie zaplavily svíčky.

„Nehoda nám byla oznámena na tísňovou linku 112 ve 2:43 hodin. Dvě osoby na zadních sedadlech zemřely na místě. Jednalo se o 25letou ženu a zatím neztotožněného muže. 30letý řidič byl převezen do pražské nemocnice, kde však bohužel zraněním podlehl. 23letý spolujezdec vyvázl s lehkými poraněními,“ řekla policejní mluvčí Lucie Nováková pro Blesk.cz.

K tragické autonehodě došlo u Poděbrad. Auto značky Audi A4 se podle aktu.cz po silnici mělo řítit rychlostí okolo 150 km/h. Navíc podle policie mělo mít ojeté zimní pneumatiky. Fotky pneumatik policie publikovala na Facebook jako výstrahu ostatním řidičům. „Vážení, takhle skutečně ne. Fotografie vlevo je ojetá zimní pneumatika, fotka vpravo je také jetá zimní pneumatika. Ta první se prodává jako ojetá, vhodná k dalšímu použití. Ta vpravo je focena dnes na autě u Okřínku, ve kterém zemřeli tři lidé!“

Tragédie, která se stala ve večerních hodinách z pátku na sobotu, šokovala celé Česko. Při nehodě zemřeli mladí lidé Petr, Petra a Tomáš. „Upřímnou soustrast rodině Petra, Tomáše i a Petry…soucítíme…,“ napsala Ewelin. „Drazí přátelé/motorkáři. Včera ráno 24. 11. 2018. Při tragické nehodě u Okřínku nás opustila kolegyně a kamarádka. Upřímnou soustrast rodině,“ napsal do skupiny Motorkáři CZ/SK Luboš a ke komentáři přidal fotografii, na níž sedí mladá dívka na motorce a usmívá se. Pod snímkem se rázem objevila spousta komentářů, které se nesou v podobném duchu. „Jenom bych opakoval. Škoda krásného mladého života,“ napsal Robo. „Byl tam i můj kamarád, a další kamarád v tu noc u sobotky,“ napsal Lukáš. „Taková pěkná sympatická holka,“ napsal Petr.

Na místě tragédie svítí desítky svíček.

VIDEO: Při noční nehodě u Okřínku zemřeli tři lidé

Video  Při noční nehodě u Okřínku zemřeli tři lidé.  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

offline ( 25. listopadu 2018 18:23 )

Já bych zakázal pneumatiky úplně. Každý má nohy, tak až chodí a bude krásně.

villon ( 25. listopadu 2018 16:48 )

Tak aspoň rodičům zbyla mašina - můžou ji střelit. Kdybi bourala na ní tak bi byla na hadry, v takový rychlosti.

bzum ( 25. listopadu 2018 16:10 )

A já bych zakázal zimní pneumatiky v létě. Protože když je teplo tak klouzou jako pra... Za prvé se prodlužuje brzdná dráha a za druhé v zatáčkách nedrží stopu. Za třetí po odjeti celého roku se zničí jejich vlastnosti a pak pořádně nefungují ani v zimě.

bzum ( 25. listopadu 2018 16:03 )

Proč pořád řešej zimní gumy? Co by jim na asfaltu pomohly?

slovan1954 ( 25. listopadu 2018 15:04 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání