Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívka uvěřila, že je upírka. Milenec byl vlkodlak: Pobodala ho!

Autor: ital - 
5. prosince 2018
12:03

Kadeřnice Jekatěrina Tirskaja (22) z Ruska uvěřila, že je upírka Elena Gilbert z televizní série „Upíří deníky“. Svého milence bodla do hrudi kuchyňským nožem. Prý byla přesvědčená, že je to vlkodlak. Muž utrpěl vážná poranění, která přežil jen s velkou dávkou štěstí. Dívka byla obžalována z ublížení na zdraví.

Fanynka série „Upíří deníky“ Jekatěrina Tirskaja žije v ruském Novosibirsku. Uvěřila, že je sama ve skutečnosti jednou ze seriálových postav. Mělo jít o Elenu Gilbert, kterou hraje kanadská herečka Nina Dobrev.

Jekatěrina se seznámila se svým budoucím milencem po internetu. Už po první společně strávené noci jej ale velice nemile překvapila. Když se ráno probudila u něj doma, řekla mu, že je upírka. Stejně jako Elena prý i ona musí splnit misi a zabít vlkodlaky. Milenec jí odpověděl, že nevěří v nadpřirozené bytosti, poslal ji domů a sám se šel vykoupat do vany.

Když lezl ven, popadla kuchyňský nůž a zaútočila na něho. Podařilo se mu zbraň zachytit. Ona si ale vzala další a bodla jej do hrudi. Muž se odpotácel z bytu. Bušil na dveře sousedů a prosil je o pomoc. Ti zavolali záchrannou službu a policii. Napadený, nyní již bývalý milenec, utrpěl vážná poranění, ale se štěstím je přežil.

Podle psychologického posudku, který předcházel samotnému soudu, byla dívka naprosto při smyslech. V souladu s požadavkem prokurátora Felixe Kuzněcova ji soud poslal na dva a půl roku za mříže za vážné ublížení na zdraví. Mimoto musí své oběti zaplatit odškodné v přepočtu 115 000 Kč.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání