Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lekce řízení skončila tragicky: Kristýna přejela svého partnera Mirka (†29). Zraněním podlehl

Lekce řízení skončila tragicky: Kristýna přejela svého partnera Mirka (†29). Zraněním podlehl.
Lekce řízení skončila tragicky: Kristýna přejela svého partnera Mirka (†29). Zraněním podlehl.  (Autor: reprofoto TV JOJ)
Autor: csk - 
17. listopadu 2018
12:19

Tragická nehoda, která se stala ve čtvrtek v Žilině, má smutnou dohru. Miroslav osudného dne učil svou přítelkyni Kristýnu (26) řídit. Dívka do něj ale nešťastnou náhodou automobilem najela. I přes veškerou snahu záchranářů v pátek ráno mladík zemřel.

Neštěstí se stalo ve čtvrtek před třetí hodinou odpoledne. Za volantem renaultu seděla šestadvacetiletá Kristýna, kterou měl její přítel Miroslav učit řídit. V jeden nešťastný moment se Mirek ocitl před automobilem a vůz zničehonic vyjel dopředu.

Dívka bez jakýchkoli zkušeností s řízením zpanikařila a svého přítele omylem přejela. Zpod auta ho museli vytáhnout přivolaní hasiči.

Mirek byl v umělém spánku okamžitě převezen do nemocnice. „Na urgentním příjmu jsme ve čtvrtek přijali pacienta s velmi vážnými zraněními, kterým v pátek ráno podlehl,“ řekla k tragédii mluvčí nemocnice Lenka Záteková.

Neštěstím se už začala zabývat policie. Nejednalo se čistě o dopravní nehodu, protože se tragédie odehrála mimo dopravní komunikaci. Okolnosti smrti však policie musí důkladně vyšetřit. „Vyšetřovatel podnikl trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení, okolnosti jsou předmětem vyšetřování,“ doplnila mluvčí žilinské policie Jana Balogová.

prvosienka ( 19. listopadu 2018 02:43 )

prečítaj si názov článku...

krtek. ( 18. listopadu 2018 09:34 )

nenaučila, došli učitelé...

flora ( 17. listopadu 2018 22:48 )

Chápu to tak, že neměla ani řidičák a on jí učil načerno řídit. A chybí mě tady "krásná" Kristýna. Že je blbá, o tom pochyb není.

bizon_pepa ( 17. listopadu 2018 20:39 )

Tak svojí karieru řidičky začala dobře. Na Slovensku se í to bude hodit.

covampotom ( 17. listopadu 2018 19:37 )

Chybí tu zcela zásadní informace, jestli se teda jako naučila řídit nebo jo...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání