Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

V Budějovicích vypadla matka s batoletem z okna: Dítě nepřežilo

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Hynek Zdeněk)
Autor: ČTK, chal - 
6. listopadu 2018
14:11

Na českobudějovickém sídlišti Šumava došlo v úterý ráno k tragické události. Z okna jednoho z bytů totiž vypadla matka s batoletem. Žena utrpěla těžká zranění, její dítě bohužel nepřežilo.

Tragédie se stala kolem šesté hodiny ráno v ulici Jana Opletala. Podle mluvčí jihočeské policie Štěpánky Uhlířové zatím není jasné, jestli matka s dítětem z okna úmyslně vyskočila, nebo nešťastnou náhodou vypadla. Případ ale nemohla blíže komentovat.

Podle informací TN.cz šlo o chlapečka předškolního věku, kterému ještě nebyly ani dva roky. Spadnout měl s mámou ze čtvrtého patra.

„Více informací k případu uvolníme, jakmile to umožní situace,“ řekla Štěpánka Uhlířová s tím, že jasněji bude asi ve středu. „S ohledem na věk dítěte a rodinnou situaci nebudeme další podrobnosti zveřejňovat,“ odmítla událost komentovat mluvčí záchranné služby Petra Kafková. Tragickou nehodu vyšetřují kriminalisté.

cotoje ( 7. listopadu 2018 07:44 )

Je to velmi smutné, je mi moc líto chlapečka

majojo ( 6. listopadu 2018 16:58 )

Jestli se dáma vůbec probere a uzdraví, jistě s povděkem přijme informaci, že její dítě nepřežilo. Pak se teprv bude mít v čem se šťourat.

janhu ( 6. listopadu 2018 15:54 )

v kapitalistickém pekle nějak často lidé vypadávají z oken, čím to je tím blahobytem? Do exekucí padá stále více seniorů a samoživitelek https://www.novinky.cz/finance/468357-do-exekuci-pada-stale-vice-senioru-a-samozivit elek.html Hranice práce - cz dokument 2017 otroctví v čr jak miliony lidí živoří v havlofašismu https://www.youtube.com/watch?v=9PMdh8_3zA8

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání