Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Lenka (†33) vyhodila synka z okna a skočila za ním: Její partner se po tragédii zhroutil

Autor: ljš - 
14. září 2016
16:16

Přišel o ženu a málem i o synka. Partner třiatřicetileté Lenky, která ve slovenské obci Trstená vyhodila své dítě z okna v devátém patře paneláku a pak skočila za ním, se po tragédii zhroutil.

Lenka trpěla podle svých blízkých depresemi a ty ji zřejmě dohnaly k zoufalému činu. Svého dvouletého synka Radka nejprve vyhodila z okna a pak se vrhla za ním. Zatímco chlapeček dopadl na přístřešek před vchodem, což mu zachránilo život, matka se zřítila přímo na chodník a byla na místě mrtvá.

Její rodina je z tragédie zdrcená a mladý vdovec se psychicky zhroutil. „Bylo to hrozné, když vyskočila z okna, nedokázal stát na nohou. Museli ho podpírat, strašně plakal,“ řekla Novému Času sousedka Simona.

Zoufalí příbuzní se teď připravují na pohřeb, který se bude konat pouhý den před druhými narozeninami malého Radka. Ten je už naštěstí mimo ohrožení života. Zachránil ho nejen přístřešek, na který dopadl, ale také kolemjdoucí student Dominik. Ten pro chlapce okamžitě vylezl a poskytl mu první pomoc.

nista ( 18. září 2016 01:21 )

hejpockej a ostatní, co tu máte tak velkou potřebu psát tak silná slova, nadávky a urážky. Nikdo z Vás o té rodině nic neví, nerozumím tomu, proč máte potřebu se takto vyjadřovat.

ejvm1712 ( 15. září 2016 09:52 )

Partner? Pokud nebyl její manžel,tak to není vdovec

tvujosudzmrde ( 15. září 2016 09:19 )

JEŠTĚ ŽE NEVYHODILA TV...

pepen ( 15. září 2016 08:57 )

Blesku-ty diskuse by jste měli zrušit!!!! Tady je důkaz, kolik blbých lidí žije v České republice!!!!!!

lie.z.vie ( 15. září 2016 03:17 )

Co ty jsi za debilního idiota, to snad není možný. Víš ty vůbec co je deprese? Než zase něco splodíš informuj se u doktora co je to deprese a proč vzala matka dítě sebou. Nadávat by jsi měl jejímu okolí, jejímu partnerovi, kamarádkám, rodině. Není možné, že si ničeho nevšimli, nebrali její problémy, její onemocnění vážně. Chudák ženská, nikdo ji nepomohl a takový idiot jako ty ji ještě nadává. Jsi nesmírné hovado, lidský odpad!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání