Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pitva odhalila strašnou pravdu: Martin (†42) před nehodou pil! Zemřel i jeho syn (†12)

Autor: chal - 
5. listopadu 2018
18:20

V říjnu došlo u Radošovic k tragické nehodě, při níž zemřel řidič Martin (†42) a mladý hokejista Ondra (†12). Soudní pitva přinesla šokující informaci, Martin byl totiž v době nehody pod vlivem alkoholu!

Dva životy si vyžádala tragická nehoda osobního automobilu, který 20. října havaroval poblíž Radošovic u Vlašimi. Vůz začal po nárazu do stromu hořet. Řidič Martin (†42) na následky zranění na místě zemřel. V autě kromě dospělého muže seděly dvě děti. Obě musely být převezeny do nemocnice, Ondra (†12) tam však bohužel zraněním podlehl.

„Výsledky soudní pitvy ukázaly, že řidič před jízdou požil alkohol. S ohledem na citlivost případu a pozůstalé ale žádné bližší informace sdělovat nebudeme,“ řekla Blesku policejní mluvčí Michaela Richterová. Vyšetřování případu nadále pokračuje. „Stále probíhají výslechy, vyšetřování ještě není uzavřené,“ dodala mluvčí.

Tragédie zasáhla kromě rodin obětí i vlašimský hokejový klub, za který oba chlapci hráli. „Následkům sobotní autonehody podlehl jeden z našich hráčů, který nastupoval za starší žáky HC Rytíři Vlašim. Druhý náš hráč, z mužstva mladších žáků, je v současnosti hospitalizován v nemocnici,“ napsali na svém webu vlašimští hokejisté.

Rodina řidiče po nehodě čelila nelichotivým vzkazům na adresu zesnulého muže, lidé od začátku o alkoholu spekulovali. „Dovolte, abych jménem celé rodiny utnula tuto nesmyslnou diskusi. Martin byl můj bratranec a navěky v srdci naší rodiny zůstane. To, že s sebou vzal i Ondru, je pro nás nepochopitelné a každou minutu se ptáme, proč i to dítě. Maminku a děti teď čeká opravdu neskutečně náročné období,“ napsala na Facebooku Martinova příbuzná Blanka. 

franta-mlaticka. ( 6. listopadu 2018 10:47 )

Dobytek, vožere se a pak do auta naloží děti, ještě to mastil jak kráva.

DWEI ( 6. listopadu 2018 03:04 )

Porthos001 - Kočka vylétl z vozu, neshořel a při pohřbu byl i v otevřené rakvi... Bohužel ale státní zástupce v Nymburce dal příkaz policii nesdělit co všechno měl v krvi Kočky mají dlouhé drápy, které sahají až ke státním zástupcům

Porthos001 ( 5. listopadu 2018 21:01 )

Kočka shořela moulo. Nezbyl z ní ani mastný flek. (Jak chceš zjistit chlast z popelka té Kočky ?)

Porthos001 ( 5. listopadu 2018 20:59 )

Kočka shořela moulo. (Jak chceš zjistit chlast z popelka té Kočky ?)

Actimel ( 5. listopadu 2018 20:58 )

A to je zajímací! Tady jste to vyžvanili rovnou, že chlap chlastal a u Kočičáků je to zakázané??? No to je ale demokratický pohled na svět!!! Rodina by vás měla zažalovat za odtajnění...když to nejde u jednoho, jak si to můžete dovolit u obyčejného člověka??!! Co!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání