Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slovenský hokejový obránce se zabil pádem z balkonu! Okolnosti jsou nejasné

31. října 2018
15:17

Slovenský hokejový obránce Dávid Gáborčík (†25) v úterý večer ve francouzském městě Dunkerque podlehl zraněním, které si přivodil pádem z balkonu ve třetím patře. Smutnou zprávu přinesl server Avoixdunord.fr. Další okolnosti tragického incidentu prozatím nejsou známé. Místní policie vše pečlivě prošetřuje.

Dávid Gáborčík působil ve Francii od léta 2017, předtím strávil rok v Anglii. V této sezoně odehrál za Dunkerque šest zápasů francouzské druhé ligy se ziskem třech asistencí. Seniorský debut absolvoval v ročníku 2012/2013 v barvách Popradu. Na Slovensku hrál i za Prešov a Spišskou Novou Ves.

Do hokejového nebe odešel před čtyřmi roky i hokejista Miroslav Hlinka (†42). V bytě v Banské Bystrici našel jeho tělo trenér, protože mu tehdejší reprezentant nezvedal telefon. Policie na místě objevila dva dopisy na rozloučenou. Hlinka se narodil 31. srpna 1972 v Trenčíně. Byl otcem dvou dětí, syna Michala a dcery Vanesy. V bytě, kde našli jeho bezvládné tělo, kriminalisté sbírali důkazy několik hodin. Podle dostupných informací se měl oběsit na kšandách na klice od balkonových dveří.

CBBC ( 1. listopadu 2018 15:21 )

Prosím Blesk, aby když se rozhodne zveřejnit nějaké informace například o vraždě či sebevraždě nebo dalším ošklivého činech a protože určitě to píší obyčejní lidé jako byl třeba dávat tak by mohli brat zřetel že muže a bude to číst i jeho okolí a rodina, dejte si tu práci a přeložte si víc než jeden francouzsky článek. A ten správný francouzsky článek! David nespadl z balkónu!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání