Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pedofil zaplatil dívce 130 korun za její panenství. Bylo jí třináct a trpí tím dodnes

Moderní doba skrývá pro mladé dívky mnoho nástrah.
Moderní doba skrývá pro mladé dívky mnoho nástrah.  (Autor: Facebook)
Autor: DH - 
26. října 2018
18:15

Televize Markíza přinesla unikátní zpověď slovenské dívky, která ve třinácti letech prodala své panenství muži. Ten ho koupil doslova za pár drobných. Bylo mu padesát let…

Slovenská televize Markíza v posledních dnech věnuje pozornost fenoménu, který se rozšířil nejen u našich východních sousedů, ale i v České republice. Dospělí muži mají nezletilým dívkám nabízet peníze za to, když s nimi přijdou o panenství.

Redaktorům pořadu Reflex se dokonce podařilo natočit unikátní rozhovor s dívkou, která svoji nevinnost prodala, když jí bylo třináct let. S odstupem času s pláčem přiznává, že jí to změnilo život, a lituje všeho, co se stalo. Za nelegální sexuální akt jí přitom padesátiletý muž zaplatil jen 150 slovenských korun. V přepočtu na české koruny by to bylo ještě o 20 korun méně.

Muži si často s dívkami domlouvají sex za peníze přes sociální sítě. Nejprve si vyhledají holčičky okolo 11 let a následně je začnou svádět, prosit o intimní fotografie a nakonec nabízet peníze za sex. A mladé dívky se bohužel v některých případech nechají přemluvit.

Reportéři se dokonce na Facebooku vydávali za jedenáctileté děvče, aby přilákali potencionální zájemce. Podařilo se jim zdokumentovat to, jak muži s děvčaty komunikují a zmapovat jakýsi ceník, který se pro tyto nechutné praktiky používá.

 

„Ženy se potom neumějí zařadit do společnosti, přicházejí frustrace, dokonce i sebevraždy,“ říká v reportáži TV Markíza sexuoložka MUDr. Olga Jamborová. „Většinou to dělají z nevědomosti, ze zvědavosti a neuvědomují si váhu jejich rozhodnutí, ale to vážné přijde hlavně potom,“ popisuje.

Sexuoložka podotýká, že některé nezletilé dívky takto nabízejí sexuální služby vícero mužům a neuvědomují si, že se jedná o jistou formu prostituce. Vyhledat ale muže, kteří si takto někoho zaplatili, bývá velmi složité. Z pochopitelných důvodů svou identitu dobře skrývají.

diskutujici ( 27. října 2018 10:13 )

#METOO Vzpomnela si, ze dostala malo

petrw ( 27. října 2018 09:49 )

ma jojo ..peníze si ale vzala

pjotri ( 27. října 2018 09:31 )

Ve 13 je uz jen maloktera panna. Za komara snad, ted, diky internetu, anonymite, stankum, kde kouka na zakaznika jedna frnda za druhou, satelitu, kde jsou volne kanaly jak s klasickym sexem, tak i s gay tematikou... Udrzet krapku neposkvrnenou a nepodlehnout navalu hormonu, to chce koule.

dragomira ( 27. října 2018 08:16 )

Alespom 160 korun, to už by šlo.

5nastolevceskych ( 26. října 2018 22:56 )

Když si potom uvědomí, že za pouhých stopadesát a přitom mohla chtít pořádný balík, no to je na mašli. Jak říká odborník, takové poznání dožene až k sebevraždě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání