Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Babička (75) střelila vnuka do nohy, protože si položil šálek na stůl bez podtácku

Autor: shp - 
25. října 2018
14:47

Babička Helen Lenoir Washington (75) ztratila s přibývajícími roky nervy a trpělivost. Když si její vnuk položil na dřevěný stůl šálek s čajem bez podtácku, začala na něj křičet, ať to už nedělá. Jenže on ho tam položil znovu. Schytal za to od babičky kulku do nohy.

Když přijeli přivolaní policisté do Brooklyn Center v americké Minnesotě, našli malého chlapce sedět před domem. Z nohy mu tekla krev. Hoch strážcům zákona podle Star Tribute řekl, co se mu stalo.

Prý si položil šálek s čajem na dřevěný stolek bez podtácku, i když mu babička výslovně řekla, ať ho na její nábytek nepokládá. Když to zjistila, popadl ji amok, čaj mu vylila a odešla si pro zbraň.

Vrátila se za vnukem a zjistila, že si šálek opět dolil a položil na nábytek. Povolily jí nervy. Vzala svůj revolver a střelila ho do nohy. Když si pro ni přišli policisté, ptala se, kam hocha střelila a stále opakovala, že nemůže jít do vězení.

Policisté ji vyvedli z omylu. Ženu umístili do vazby. Babičce nyní hrozí za ublížení na zdraví druhého stupně až sedm let vězení a pokuta ve výši v přepočtu 315 tisíc korun. Věk ani momentální zdravotní stav chlapce není znám.

Antonin Blaha ( 26. října 2018 07:08 )

 Pokud ho upozornila vicekrat a nereagoval,myslim ze ted uz bude pro jistotu nosit podtacek stale sebou😂😂😂😂

doktormediciny ( 25. října 2018 17:15 )

OF TOPIC delal jsem na jedne pojistovne...My venkovsti balici jsme naservirovali Blek kofee bez podsalku..Co driv pracovali na klinice byli nalezite rozhorceni.. Pri tom nabytek byl eraru

doktormediciny ( 25. října 2018 17:12 )

Vchvna lekce jak se patri...Pokud chlapec nema poruchu sluchu..

nika70 ( 25. října 2018 16:39 )

Taková výchovná lekce už by na něho snad měla zabrat, když tomu nerozumí jinak

Jarabak ( 25. října 2018 16:19 )

Spratek nevychovanej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání