Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Cyklistu si spletli s divočákem: „Je dobře, že chcípnul!“ napsala jeho matka

Autor: msj - 
17. října 2018
18:00

Matka zastřeleného Brita Marca Suttona (†34) se médiím přiznala, že je ráda, že její syn zemřel. Nezkušený lovec (22) si ho v sobotu 13. října ve Francouzských Alpách spletl s divočákem a zastřelil ho. Matka se sestrou se do svého příbuzného nyní pořádně opřely a vytáhly kostlivce, kterého ukrýval ve skříni.

Příbuzné zastřeleného cyklisty se svěřily, že Sutton nebyl žádné neviňátko. Údajně měl násilnické sklony a celou záležitost jeho smrti připisují karmě.

„Byl to násilnický sr*č. Jsem ráda, že chcípnul. Když jsem se o tom doslechla, ucítila jsem ohromnou úlevu. Připadala jsem si, jako kdybych do té doby s sebou nosila hrozné břímě. Zkrátka se mi ulevilo, že už nikomu z nás neublíží,“ řekla Suttonova sestra pro britský Sun. Důvodem její nenávisti je to, že ji údajně v dětství opakovaně bil a znásilňoval.

Doufám, že shniješ v pekle, Marku Thomasi Suttone. Moje jediné zklamání bylo, že jsi zemřel tak rychle. Pro ty, kteří se nad tímto příspěvkem pohoršují – já jsem ta žena, která mu dala život,“ napsala Suttonova matka Katarina na Facebook.

Tenhle chlap byl bestie. Kulka mířila na zvíře. Mířil jsi dobře. Dostala tě karma,“ pokračovala v příspěvku. Marc údajně uprchl před sestřiným obviněním do Francie a ukrýval se tam.

Nehoda se odehrála v sobotu večer v hustém lese poblíž lyžařského resortu Montriond kolem šesté hodiny večer. Střelec byl v šoku, když zjistil, co udělal. Nyní čelí soudnímu procesu a hrozí mu vězení,“ uvedl tamní policejní vyšetřovatel pro DailyMail.

Mladý lovec si měl Suttona splést za divokého kance. Přestože měl Marc reflexní oblečení, vystřelil. Vášnivý cyklista a majitel restaurace v lyžařském rezortu Les Gets byl na místě mrtev. Lovec vzhledem ke svému duševnímu stavu nebyl ihned vyslýchán ani obviněn.

 

flora ( 17. října 2018 22:47 )

Neznám tu matku ani jeho sestru. Ale jestli je pravda co píší, tak je to síla a fakt karma. O ježdění na kole do kopců nepíše matka a sestra nic, takže možná i tebe brzy tvoje karma dožene

Koordinator ( 17. října 2018 22:11 )

Tak jestli mrcha matka byla líná jezdit na kole do kopců a brala to od kluka jako mučení, tak ji přeji ať sama brzy chcípne.

makmark ( 17. října 2018 21:25 )

 strelec nebo hajnej, hlavne ze Blesk ma sledovanost a prachy z reklamy a neni zadny pravdomluvny platek

offline ( 17. října 2018 19:49 )

Na těch fotkách je střelec, trefený, nebo divočák?

Zobrazit celou diskusi
EUR 25,22 25,34
USD 23,17 23,35
GBP 29,41 29,61
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání
Další články
Články odjinud