Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zaměstnance banky vyděsila krajta: Spadla mezi ně během ranní porady

Mezi zaměstnance banky propadl stropem had.
Mezi zaměstnance banky propadl stropem had.  (Autor: YouTube)
Autor: chal - 
16. října 2018
10:53

Ranní poradu zaměstnanců banky narušil velký had. Do kroužku pracovníků chystajících se na ranní směnu znenadání spadla krajta tmavá, jeden z největších druhů hada na Zemi. Vyděšená skupina se okamžitě rozutekla, plaz se ukryl pod kus nábytku.

Zaměstnanci banky v čínském městě Nan-ning ve středu zažili adrenalinovou poradu. Sešli se k ní kolem osmé ráno před ranní směnou v jedné z místností v zázemí.

Probírali, jak se daří plnit plány, vedoucí připomněla, aby pracovníci na přepážce nezapomínali klientům nabízet doplňkové služby… a najednou mezi ně spadl velký had. Po budově se pravděpodobně pohyboval ventilací.

Devítičlennou skupinku pochopitelně zachvátila panika, a všichni se rozběhli ke dveřím. Nemohli vědět, že se jednalo o nejedovatou krajtu tmavou, která lidem většinou není nebezpečná. Navíc nešlo o dospělého jedince, měřila jen něco málo přes metr.

Lidí se bála stejně jako oni jí, a tak okamžitě začala hledat bezpečí úkrytu pod nábytkem. 

Do banky pak přijeli pracovníci záchranné stanice, krajtu odchytili a vrátili ji do volné přírody. Zajímavostí je, že do té samé banky jeli ze stejného důvodu už minulý rok.

Video: Mezi zaměstnance banky stropem propadla krajta.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání