Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Po smrti jednoho z dvojčat (†1) vyskočil otec z okna: Bál se policejního výslechu?

Ilustrační foto
 (Autor: Profimedia)
Autor: ital - 
9. října 2018
12:40

Poté, co byla jednoroční dvojčata nalezena se závažnými poraněními, chtěla policie vyslechnout jejich otce Mohammada Rezu Torabiho, aby zjistili, co se batolatům mohlo přihodit. Jedno z dětí však v nemocnici zraněním podlehlo a nešťastný otec vyskočil z okna hotelového pokoje na Manhattanu.

Ve středu 3. října byla roční dvojčata Elaina a Kian nalezena s vážnými poraněními v bytě jejich matky Tiny Torabi v newyorském Queensu. Elaina měla na týlu rozraženou hlavu, tržnou ránu na břiše a na kůži popáleniny od cigaret. Kiana našli s několika zlomenými žebry, zlomenou pánví, pohmožděninou na plicích, hojící se ranou od kousnutí a s několika dalšími zraněními.

Batolata byla převezena do nemocnice, kde Elaina zraněním podlehla. Její bratr Kian zůstal naživu díky intenzivní pediatrické péči. Když se otec obou dětí v sobotu dozvěděl o smrti své dcery, vyskočil z okna hotelu na Manhattanu. Stalo se tak dříve, než jej policie stačila vyslechnout ohledně informací k případu.

„Mohammad nebydlel se svými dětmi, pouze je příležitostně navštěvoval,“ oznámila policie. Jejich matka Tina stanula v pátek před soudem obviněná z ublížení na zdraví a ohrožování dětí. Její další tři dcery byly téhož dne rovněž objeveny v domě, ale neměly na sobě žádná zranění.

Právnička matky sdělila NBC New York, že Tina Torabi je obětí domácího násilí, avšak výrok dále nerozvedla.

offline ( 9. října 2018 14:01 )

Arabka v Americe a 5 dětí hotových a dalších 5 by následovalo jako doma. Do p r d e l e. A tatík se ani nezabil, jen "seriously hurt" tak to jistě ještě mnohokrát zasune.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání