Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidič naboural McLaren za 7 milionů: Teď se k němu radši nehlásí

1. října 2018
20:47

Pokud plánujete nákup superrychlého auta, pečlivě zvažte, zda máte předpoklady pro jeho řízení. Názorným příkladem přecenění vlastních schopností je sobotní bouračka luxusního McLarenu 720S poblíž anglického Bristolu. Řidič vůz neukočíroval, vylétl ze silnice a zapíchl ho do roští. Sporťák za sedm milionů bude potřebovat opravu a jeho majitel má z ostudy kabát.

Zpomalit u autonehody, podívat se na ni a natočit ji nebo vyfotit na telefon. Taková je praxe mnoha řidičů. Možná je v tom kus radosti z cizího neštěstí, nicméně pomačkané plechy zkrátka přitahují zvědavé oči. A co teprve když jde o nehodu auta, jehož pořizovací cena se pohybuje okolo sedmi milionů korun!

Nevšední úlovek se podařil řidičce Alicii Teagle z Bristolu. Alicia na sociální síť nahrála fotku luxusního McLarenu 720S zapíchnutého do křoví vedle silnice.

„Nevím, jak takhle někdo může nabourat při sjezdu z kruhového objezdu,“ přidala k fotografii komentář. „Doufám, že se nikdo nezranil a že auto nebylo kradené,“ dodala ještě. 

Na ženin příspěvek reagoval údajný známý účastníků nehody Kyle Fox: „V autě byli dva mí kamarádi, nemají ani škrábnutí. A auto kradené nebylo.“

Policejní mluvčí potvrdil, že se při nehodě řidič nezranil. O poznání hůř skončil jeho automobil, nezdá se však, že by byl na odpis. V každém případě by měl řidič zvážit koupi slabšího automobilu, na který bude stačit.

McLaren 720S nehody snad přitahuje. Letos v červenci došlo k ještě horší bouračce, a to v americké Virginii. Řidič nezvládl 710 koňských sil pod kapotou a narazil do stromu. Situace byla pikantnější o to, že sporťák ještě voněl novotou – majitel si ho koupil pouhý den před nehodou.

Video: McLaren 570S skončil po vážné nehodě na odpis

Video  McLaren 570S skončil po vážné nehodě na odpis  - YouTube
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání