Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Temné ozvěny minulosti Jana Kočky (†28): Obvinění z uplácení a řízení v opilosti!

Autor: red - 
4. října 2018
12:13

Jízda v autech za miliony, drahé dovolené v Dubaji, bezstarostný život v luxusu... To všechno si užíval Jan Kočka mladší (†28). Před několika lety o svém životě dokonce i rapoval ve videoklipu. A nezapomněl zmínit svou "zkušenost z policejní stanice", kde skončil kvůli řízení pod vlivem alkoholu a obvinění z uplácení policie.

Jan Kočka mladší zemřel po drsné autonehodě na dálnici D11 u Vrbové Lhoty. Po několik kilometrů dlouhé jízdě v protisměru se zde srazil s kamionem, který řídil osmadvacetiletý Miloslav H. Ani jeden z mužů náraz nepřežil.

Zprávy o smrtelné nehodě mladého Kočky nezůstaly bez odezvy. Na sociálních sítích lidé naráželi na to, že mladík v minulosti řídil opilý. Zda tentokrát před jízdou nepožil alkohol, prokáže až toxikologie v rámci pitvy, jejíž výsledky bude mít policie až za několik týdnů.

Jako začínající raper Jan Kočka ml. před šesti lety natočil hiphopový song Já jedu vpřed. „Jsem jeden z těch, kterej sahá ke hvězdám. Město mne zná a váhu slova tady mám,“ recitoval text. V klipu rapuje společně s Dennym K. a pózuje u luxusního mercedesu, na kterém se vlní sexy brunetka. „Pak tě na stanici zbijou, a to jenom proto, že máš příjmy a že se ti tu třeba daří,“ reagoval zřejmě v písni na zkušenost z roku 2009. 

Tehdy ho zastavili policisté, když ve svém luxusním BMW projel křižovatku na červenou. Ukázalo se, že je opilý a údajně se policisty pokoušel uplatit. "Brzy ráno zastavila hlídka v Praze 5 řidiče bílého BMW, který nerespektoval dopravní značení a projel křižovatku na červenou. Podrobil se dechové zkoušce, která byla pozitivní. Během projednávání tohoto protiprávního jednání nabídl policistům úplatek," řekla tehdy serveru iDnes.cz mluvčí pražských policistů Iva Knolová.

Kočka měl před 9 lety nadýchat na samé hranici, která dělí přestupek od trestného činu, tedy kolem jednoho promile. Jeho otec ho později hájil, že chtěl policistům jen zaplatit pokutu. "Syn jim říkal: 'Vyřiďme to prosím na místě, ať z toho nemám žádné problémy. Dejte mi klidně pokutu, jakou chcete, já si půjčím peníze.' Asi si to policisté špatně vyložili," tvrdil s tím, že řízení pod vlivem mladý Kočka přiznal.

Kočkova umělecká kariéra neměla dlouhého trvání. „Když se vám to bude líbit, budu pokračovat,“ sliboval fanouškům. Přestože jich 1300 klipu dalo »lajk«, další song už nenatočil.

charles009 ( 5. října 2018 09:45 )

ciste teoreticky ano...vetsina lidi se pasuje aspon na dalnici...

nicnezpravda ( 4. října 2018 21:55 )

nevim,nicmene kdyby nevypadli zřejmě by uhořeli.bylo to rychlé..

nicnezpravda ( 4. října 2018 21:43 )

u mrtvoly ne,chytráku..to je vždy v řádech týdnů..vyhodnocení výsledků..

nicnezpravda ( 4. října 2018 21:26 )

poste - byl bezdětný..

mikimaus321 ( 4. října 2018 20:59 )

Místo balzamování ho měli hodit do hnoje

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání