O svých finančních problémech se snažil vůbec nemluvit, ale když by člověk malinko zapátral, zjistil by, že před třemi měsíci byla proti herci vedena tři řízení v celkové výši 57 564 Kč. I když byl ponořený v dluzích, snažil se s tím něco dělat a před smrtí čelil už jen dvěma řízením. "Žil jsem 100 metrů od Staroměstského náměstí v pětipokojovém bytě a ten mě zválcoval. Pořád jsem si říkal, že byt na Starém Městě se opouští nohama napřed, takový už neseženete. Měl jsem ale velké výdaje a musel jsem si půjčit. Dluhy srovnám, exekuce, to není nic příjemného," prozradil herec při posledním rozhovoru.

Po nalezení rakoviny jater shodil za neuvěřitelně krátkou dobu až 25 kilogramů a vůbec si nebyl podobný. Ve svých filmech byl baculatý a plný síly, zatímco v letošním červnu vypadal přímo k nepoznání. Rychlost hubnutí vysvětloval přísnou dietou. "Na prvním místě ani kapka alkoholu a na druhém jíst pětkrát denně malé porce jídla a hýbat se. V mém případě jsem začal chodit všude pěšky," vysvětloval Šimáček. Milan vše, co se týkalo jeho zhoršujícího se zdraví, nechal v rukou božích, jako silně věřící totiž odmítal chodit na chemoterapie. Bůh ho ale nechal na holičkách a v pondělí mu rakovina vzala život.

Video: Zesnulý Milan Šimáček (†56) z Tankového praporu a Černých baronů: V naší rodině se žije krátce

Video
Video se připravuje ...

Zesnulý Milan Šimáček (†56) z Tankového praporu a Černých baronů: V naší rodině se žije krátce Zuzana Bubílková, Jan Jedlička

Fotogalerie
8 fotografií