Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrtelná bouračka Jana Kočky (†28): Zabil tátu tří dětí! Mílovi (†28) se před týdnem narodilo miminko

Autor: red - 
29. září 2018
20:10

Partnerka a tři děti doma čekaly na Mílu (†28), jehož v pátek ráno na dálnici D11 sestřelil Jan Kočka ml. (†28) za volantem luxusního teréňáku. Nejnovější přírůstek do rodiny přivítal mladý kamioňák teprve před týdnem. Jeho partnerka se zhroutila a rodina se zlobí, jak se to mohlo stát.

Živitel rodiny, řidič Miloslav (†28), podle TN.cz vychovával s partnerkou tři děti. Dvě z jejího předchozího vztahu, třetí se jim narodilo před pár dny. Bohužel, tatínka bude znát jen z vyprávění a fotografií.

Míla přitom za nic nemohl. V pátek ve dvě ráno naložil zboží v areálu firmy na okraji Prahy a po dálnici D11 vyrazil směrem k Hradci Králové. Domů se už nevrátil. Na 32. kilometru ho zabil Jan Kočka ml. Mladá maminka se po zdrcující zprávě o smrti své lásky zhroutila.

„Nedokážeme to pochopit. Ve dvě ráno jsem mu pomáhal nakládat a za dvě hodiny mi řeknou, že je mrtvý,“ řekl TN.cz bratr Václav a jednání Jana Kočky nemůže pochopit. „Jak mohl sednout do auta po nějaké párty? To byl napitej, nebo to byla sázka? Takhle to nemůžeme nechat! Zabil nevinnýho kluka.“

Zda se s pozůstalými už spojil otec viníka smrtelné nehody Jan Kočka (51), který se včera předčasně vrátil z Nizozemska, není známo. Omluvil se jen těm, kteří mu kondolovali. „Děkuji za zprávy, promiňte, že neodepisuji, je vás moc,“ napsal na Instagram.

alfajfka ( 30. září 2018 22:24 )

Sfetovanej nebo ožralej z.rd z komediansky rodiny Kocka zabije chlapa od 3 deti a on se jeste najde nekdo kdo ho lituje.To uz bylo malo prušvihu s touto rodinou?Vzdycky z toho vyšli bez trestu.Proč se nikdo jeste nestaral o to kde prisli k tolika penezům ze si z toho mohli dovolit napr.koupit auto pro toho zmetka co zabil chlapa.A co jeho fotr ktery okradl stat o 134 mil.korun zase z toho vyjde bez trestu?

kate ( 30. září 2018 22:23 )

milan59 ( 30. září 2018 19:43 )

No tvl to je zase nadpis !! Zemřeli bohužel oba dva a kdyby chtěl Kočka "zabít" tátu dětí proč zabil i sebe ???

Michal Chaloupka ( 30. září 2018 16:05 )

Upřímnou soustrast rodině řidiče kamionu

kaina ( 30. září 2018 13:39 )

Z textu vyplývá, že nebyli manželé, nebo ano? Protože to už znám několikátý případ, kdy jsou pak partnerky zcela bez prostředků.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání