Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Češku v Indii hromadně znásilnili! Tvrdí místní média. 21 zadržených mužů!

Češku v Indii měla znásilnit skupina mužů: Police zadržela 21 podezřelých!
Češku v Indii měla znásilnit skupina mužů: Police zadržela 21 podezřelých!  (Autor: YouTube)
Autor: dce - 
27. září 2018
12:08

Turistku, o které indická média píší jako o Češce, měla v Indii znásilnit skupina místních. Údajně se žena ztratila v džungli, kde ji muži přepadli. Policie zadržela již 21 podezřelých, jednoho z nich média identifikovala.

Žena nyní dlouhodobě žije ve Spojených státech. V Indii byla pouze na dovolené jako turistka. K útoku došlo v úterý večer na ostrově Majuli, kam přijela v pondělí na výlet.

Podle indických médií jela na kole, ale ztratila se a zajela až do džungle. Několika lidí se údajně ptala na cestu, než se ale zvládla vrátit správným směrem, přepadla ji skupina mužů, kteří ji začali sexuálně obtěžovat.

Jak daleko zašli, není známo, ženě se ovšem podařilo utéct a vyhledat pomoc na policii. Ta pak ve středu zadržela jednadvacet mužů, mezi nimi i pětačtyřicetiletého Bipina Saikiu. Podle jeho příbuzných je muž ovšem mentálně retardovaný.

České ministerstvo zahraničních věcí zatím nemá k případu žádné informace. „Ministerstvo zahraničních věcí ani velvyslanectví ČR v Indii aktuálně neeviduje žádnou žádost občanů ČR o konzulární pomoc ve Vámi uváděné záležitosti," řekl Blesk.cz tiskový mluvčí Michal Bucháček.

europa ( 28. září 2018 08:34 )

Nána blbá.

lynx ( 27. září 2018 23:28 )

Šla tomu prostě naproti. Jak si jinak vysvětlit, že se fláká na indickém venkově sama, bez doprovodu. Výsledek bude krásný (možná) - miminko s indickým retardem. Krásná práce.

hejpockej ( 27. září 2018 23:20 )

hejpockej ( 27. září 2018 23:18 )

pani je bud take retardovana anebo nadrzena, protoze je vseobecne znamo, ze v Indii se znasilnuje na dennim poradku... takze se rozhodla, ze si vyjede sama na kole v Indii a pojede do neznamych mist, a kolem dzungle...

prasatkopepicek ( 27. září 2018 19:00 )

Hej more dylyno,, kolik ti je? 21 Dyk nas bude taky 21...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání