Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fenku Eli majitel svázal drátem a pohodil pod most: Zázračná proměna!

Autor: lm, dce - 
30. srpna 2018
05:15

Za svůj krátký život si vytrpěla neskutečná zvěrstva. Týraná fenka německého ovčáka Elizabeth, kterou její majitel svázal drátem a hodil pod most, se však navzdory všemu má čile k světu. Košický útulek ukázal, jak se zotavuje.

Fenku svázanou do kozelce drátem někdo pohodil pod mostem v Sokoľanech u Košic. Ležela tam nejspíš několik dní. "Tlapky a tlamu převázané drátem utaženým až na kost. Vysílená, umučená čekala na svou záchranu podle odhadu veterinářky 3 až 4 dny," popsali pracovníci košického útulku Unie vzájemné pomoci.

Elizabeth, jak ji její zachránci pojmenovali, putovala ihned k veterináři. Policisté mezitím dokázali nemožné. Během pouhých několika dní dokázali vypátrat majitele, který fenku patrně pod most odhodil. Jednalo se o mladíka z romské osady u Sokoľovan. Po výslechu ho však pustili na svobodu s tím, že vyšetřovatelé "nadále vykonávají potřebně procesní úkony a shromažďují důkazy".

Košický útulek nyní ukázal, jak se fence po pár dnech léčení daří. Elizabeth se má zjevně čile k světu a už se vydala i na svou první procházku. Veterináři jí léči otevřené rány od drátu laserem, díky čemuž se lépe hojí. Zachránci zároveň poděkovali všem lidem, kteří přispěli na její léčbu a uvedli, že už se jich několik nabídlo s tím, že se Elizabeth ujmou. Na video a fotky zachycující její téměř zázračnou proměnu se můžete podívat níže.

5141629:gallery:true:true

janetazahro ( 30. srpna 2018 16:01 )

Tak to je pro mě novina, že ještě existují prokurátoři. To co udělal ten šmejd fenečce je ale hnusná prasárna. Doufám, že v budoucnu bude už mít jen štěstí na eventuelní nové pánečky a bude dostávat už jen hlavně hodně hodně lásky . Přeji Elince brzké uzdravení.

verka1 ( 30. srpna 2018 15:03 )

Eli je silná, zvládne to Ještě musí mít štěstí na nového majitele. Ta zrůda co to udělala, svázat za končetiny a nechat pod mostem bez pití a jídla celý týden...zavřít do kriminálu a tvrdě makat. Přísnější tresty pro tyto zrůdy

jajas ( 30. srpna 2018 13:12 )

Tak to je blbý, že se o tom nesmí mluvit, když si to převážná většina lidí myslí. Nejsme padlí na hlavu abychom si to nedali dohromady. Kam ten svět spěje.........

jajas ( 30. srpna 2018 11:55 )

Jejich původní vlast je Indie a odtud se nasáčkovali do Evropy. Chtělo by to je tam vrátit, tam si můžou dělat bordel jaký se jím líbí. Za chvíli tak dopadneme s těmi uprchlíky, taky jich tady bude jako much a s jejich "kulturou" a návyky to bude konec Evropy....

strejda777 ( 30. srpna 2018 11:38 )

Na vozejku raději ne, zase by pobíral vysoké příspěvky, tak jak už je to u nepřiz.p.ůsobivých občanů zvykem......!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání