Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Úchyl opakovaně znásilňoval chlapce, kterého prodávala matka. Dostal 10 let za mřížemi

Ilustrace
Ilustrace  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: ČTK - 
6. srpna 2018
21:53

Desetiletým vězením potrestal zemský soud v německém Freiburgu 33letého Španěla za opakované sexuální zneužívání malého chlapce v Německu. Zároveň musí své oběti zaplatit bolestné 18.000 eur (461.000 Kč), informovala agentura DPA. Rozsudek zatím není pravomocný.

Případ je o to vážnější, že hocha nutila k prostituci jeho 48letá matka společně se svým dříve již trestaným 39letým druhem. V anonymní oblasti internetu známé jako darknet ho více než dva roky nabízeli k dispozici za úplatu zájemcům z Německa i ze zahraničí. Rozsudek v jejich případě by měl soud ve Freiburgu vynést v úterý.

Odsouzený muž, který pochází z místa blízko Barcelony, přiznal, že nyní desetiletého chlapce, který žil v německém Staufenu, několikrát znásilnil a zaplatil za to, celkem více než 18.000 eur. Soud ho uznal vinným z několika závažných znásilnění, ze zneužívání dětí a z účasti na nucené prostituci, a to celkem ve 14 případech.

Proti tomuto muži je navíc vedeno vyšetřování spojené s vraždou, napsala DPA. Je podezřelý, že v Bělorusku pohlavně zneužil dívku a pak ji zardousil. Toto obvinění Španěl odmítl.

papik ( 7. srpna 2018 11:26 )

Pěkná rodinka....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání