Dívka si hrála s ostatními dětmi okolo domu v části Ostravy okolo Varenské ulice. V neděli odpoledne se jí neznámý mladík zeptal, zda neví o obchodu, kde by si mohl nakoupit. Důvěřivé děvče mu šlo prodejnu ukázat a tvrdě na to doplatilo. Když ho míjela při chůzi zarostlou stezkou, muž ji popadl za ruce a odtáhl do křoví.

„Vynutil si orální sex. Dcera nakonec utekla a požádala kolemjdoucího pána, aby zavolal policii,“ řekla plačící maminka Ludmila (46).

„On moc smrděl. Tak jako pivem a jako když chodí lidi vyhazovat smetí do popelnice, tak jak kontejner. Hodně jsem se ho bála,“ řekla holčička. „Ven se ale chodit nebojím, hlídají mě kamarádi a bráška.“

Vypadal sešle

Holčička pedofila popsala jako asi 180 centimetrů vysokého muže s rezavo-tmavými vlasy a strništěm. Na sobě měl mít černé tričko a modrou plátěnou vestu. Na sobě měl rifle a černé, zabahněné boty. Celkově měl vypadat velice sešle.

Video
Video se připravuje ...

Maminka znásilněné holčičky a samotná holčička Karel Janeček

Uniká násilník spravedlnosti?

Zda je deviant i nadále na svobodě, či zda už jej dopadli, není jasné. „Žádné jiné, než prvotní informace nebudeme a ani nejsme oprávněni s ohledem na charakter věci nyní sdělovat,“ řekla mluvčí policie Soňa Štětínská.

VIDEO: Místní lidé o místě, kde došlo ke znásilnění dítěte.

Fotogalerie
10 fotografií