Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vražedná past na cyklisty: Šílenec u Pardubic líčí folii přes cestu

Autor: shp - 
11. července 2018
10:32

Past na motorkáře a cyklisty byla nastražena u Pardubic. Někdo zde na mostě přes Labe, který vede ze Svítkova do Rosic, natáhl potravinovou fólii. Kdyby do ní někdo najel ve vysoké rychlosti, může i zemřít. Bohužel došlo k prvnímu zranění.

Pardubičtí policisté prověřují hodně hloupou zábavu neznámého pachatele či pachatelů. Ti na mostě přes řeku Labe, který vede ze Svítkova do Rosic, natahují (zejména za snížené viditelnosti a v noci) mezi sloupky vytyčující zúžení komunikace potravinovou fólii,“ informovala policejní mluvčí Markéta Janovská.

Do pasti bohužel spadla první oběť. „ Bohužel již v minulých dnech došlo k vážnému zranění cyklisty, kterého odvážela do nemocnice záchranná služba. Podle našich informací řidiči vozidel, kteří si fólie všimli, vycouvali přes celý most zpátky a místo objeli,“ pokračuje Janovská.

Vzhledem k tomu, že se jedná o život ohrožující „zábavu“ zejména pro cyklisty a motorkáře, prosíme občany, aby byli při průjezdu uvedeným místem, zvláště v nočních hodinách, opatrní.

Zároveň žádáme případné svědky, kteří by mohli pomoci objasnit skutečnosti důležité pro další prověřování, aby se se svými poznatky obrátili na kteroukoliv služebnu policie nebo na linku 158,“ uzavřela mluvčí s tím, že místo budou strážci zákona náhodně kontrolovat.

jana999 ( 11. července 2018 11:49 )

no je fakt, že tuhle když jsme šli od nádraží do Polabin jsme se podivovali, že na mostě je, že se tam nesmí jet na kole a že ani jeden kolař z něho nesesedl a ještě nám chodcům nadával, že mu překážíme

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání