Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální vražda v dovolenkovém ráji: Manžele mučili a upálili zaživa!

Autor: rc - 
26. června 2018
18:44

Manželé Charlie (†74) a Gayle Anderson (†71) odjeli na Jamajku, aby začali nový život. Místo toho v dovolenkovém ráji nalezli smrt. Britský pár byl brutálně zavražděn v jejich domě na pohádkovém ostrově. Manželé byli podle policie mučeni a zapáleni zaživa!

Manželé pocházející z Británie zrovna začali novou kapitolu jejich života. Pár, který byl spolu neuvěřitelných padesát pět let, se rozhodl, že na důchod odejde z Velké Británie a přestěhuje se na pohádkovou Jamajku. Manželé si koupili dům nedaleko hlavního města Jamajky Kingstonu. Jejich štěstí však netrvalo dlouho. Charlieho a Gayle Andersonovi někdo brutálně zavraždil v jejich domě. „Začali zrovna novou kapitolu jejich životů,“ řekl jejich syn pro Mirror.

Těla Charlieho a Gayle byla nalezena na zahradě jejich nového domu. Podle jamajské policie byl pár mučen. Na krku a obličeji měli rány. Tělo Gayle bylo nalezeno naproti domu. Její vlasy byly ohořelé, a dokonce i její oblečení. Tělo Charlieho bylo nalezeno dál od domu na zahradě. Jako je manželka i on měl ohořelé oblečení, a to zejména kolem genitálií. Pachatel chtěl zřejmě pár upálit zaživa v obývacím pokoji, který byl ohořelý. Do domu se dle vyšetřovatelů vrah dostal zadním oknem, které bylo odstraněné.

Záhadou zůstává, kdo by chtěl manželům ublížit. „Charlie a Gayle byli pilíři komunity v Manchesteru a na Jamajce, byli ohromně oblíbení a milovaní všemi,“ řekl jejich syn. Policisté v současné chvíli prověřují verzi, že za vraždou mohly být obrovské dluhy.

VIDEO: Michaela (16) skočila z balkonu internátu, ve vážném stavu skončila v nemocnici

mim33 ( 26. června 2018 22:01 )

Asi někomu z místních vadí kolonizátoři.

cocumysvole ( 26. června 2018 21:16 )

To si zrovna mohli vzít doma do baráku migranty. Výsledek by byl stejnej.

naidka ( 26. června 2018 20:45 )

Že by na Jamajce neměli rádi smíšené páry?

bizon_pepa ( 26. června 2018 19:20 )

Ta destinace není bezpečná. Tak že se jen potvrdilo, že jejich výběr nebyl správný. Co je k tomu vedlo se už asi nedozvíme.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání