Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rapper zveřejnil na Instagramu vraždu chlapce (†15): Brutálním videem chtěl získat fanoušky

Autor: rc - 
25. června 2018
16:25

Sociálními sítěmi se začalo šířit video, na němž skupinka mužů v Bronxu táhne patnáctiletého chlapce po ulici a posléze do něj začnou bodat noži a mačetami. Zatímco policisté pátrají po vrazích, na sociálních sítích začaly vznikat falešné profily, které brutální video sdílí. Na smrti nevinného chlapce se snažil dokonce na Instagramu získat víc sledovatelů rapper, který publikoval video, v němž vraždu popisuje!

Ve středu v newyorské čtvrti Bronx kamery zachytily brutální smrt teprve patnáctiletého Lesandra Juniora Guzmana-Felize. Ve videu je vidět, jak se zpoza domu objeví pětice mužů, která táhne po chodníku chlapce, posléze ho nechá ležet na zemi a vytáhne nože a mačety a začne ho jimi lynčovat. Chlapec, který toužil být v budoucnu policistou, se snaží utéci a na chvíli zmizí zase za rohem. Posléze se objeví celý zakrvácený s rozříznutým krkem a odchází pryč. Podle informací DailyMailu se snažil dojít do nedaleké nemocnice St. Barnabas, ovšem marně, na cestě zemřel.

 

Junior graduated to senior #ripjunior #justiceforjunior #yungtafari #hartford #ct #newyork

Příspěvek sdílený LNO Gang (@thetafariway),Čen 23, 2018 v 7:33 PDT

Video, které začalo kolovat po sociálních sítích, šokovalo celý svět a policie okamžitě začala pátrat po vrazích. V sobotu policisté zadrželi pět mužů, ovšem obvinění bylo vzneseno pouze proti jednomu, a to proti Kevinu Alvarezovi (19). Jména ostatních zadržených nejsou známa. Úřadům z velké části práci stěžují sociální sítě, na nichž se začaly objevovat falešné profily, které sdílí brutální video s chlapcovou smrtí. Na smrti chlapce se dokonce snažil získat sledovatele rapper, který na videu mluví o smrti Lesandra. Video bylo zveřejněno uživatelem, který si říká Yungtafari.  

 

#ripjunior #justiceforjunior #ripxxxtentacion #ripjimmywopo

Příspěvek sdílený TheRealDuBeTaFari 👑 (@yung_tafari),Čen 24, 2018 v 6:29 PDT

Vyšetřovatelé si myslí, že útočníci si Lesandra spletli s jiným chlapcem, s nímž bylo zveřejněno video, jak má sex s příbuznou jednoho podezřelého.

VIDEO: Silvii (†40) našli oběšenou v garáži s igelitkou na hlavě a svázanými končetinami.

 

P3pik ( 13. února 2019 00:26 )

Bože... ten kluk nebyl v žádnym gangu. Jedna holka natočila video ve kterym byla s jeji přítelem. Její bratr byl členen gangu a on si toho videa všimnul, tak ona mu řekla, že to je tenhle kluk, protože nechtěla aby se něco stalo s její přítelem.

gugga ( 25. prosince 2018 11:18 )

Pochybuju že chtěl být ten 15letý policistou, když byl členem drogového gangu. Vrazi patřili k jinému gangu a mstili se za něco jiného...

notysek ( 26. června 2018 12:22 )

To není dobou, ale rasou.

crush ( 26. června 2018 11:25 )

Zas..ná Amerika. Nech sa tam vykynožia všetky hovadá a raperi s nimi!!!

sores ( 25. června 2018 17:18 )

Udělat mu to samé! Žádné soudy a kriminál ale rovnou ho zabít! Být otcem toho syna tak ho oddělám!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání