Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Šokující trest pro tyrana štěněte Marleyho: Jakub (24) odešel jen s podmínkou!

Autor: lm, jad - 
20. června 2018
19:23

Případ týraného štěněte Marleyho otřásl celým Českem! Prachatický soud nyní rozhodl o trestu pro Jakuba L. (24) z Vimperka, který byl natočen, jak do malého pejska kopal, škrtil ho a mlátil s ním o zem. A trest je hodně překvapivý!

O osudu tyrana rozhodl samosoudce Okresního soudu v Prachaticích trestním příkazem. Jakubovi uložil rok vězení, ale s dvouapůlletou podmínkou! „Současně mu uložil omezení spočívající v zákazu požívání alkoholických nápojů a návykových látek a uložil mu povinnost podrobit se v průběhu zkušební doby programu psychologického poradenství na rozvoj schopnosti zvládat agresivitu,“ řekla FTV Prima místopředsedkyně okresního soudu v Prachaticích Vendulka Pozniaková.

Verdikt ještě není pravomocný, tyran i státní zástupce mají osm dní na to, aby se k němu vyjádřili. Veřejnost i odborníky ale trest pořádně překvapil. Surovec byl totiž zachycen na kameru, jak do štěňátka kopal, škrtil ho a mlátil s ním o zem. Roztomilý labrador měl po útoku otok hlavy, hrudníku a nemohl chodit. Veterináři ho museli několikrát operovat. Lidé pro tyrana proto žádali maximální možný trest za týrání zvířat, tedy dva roky natvrdo. Brutální týrání bylo ale opět vyřešeno »jen« podmínkou.

Ruth ( 6. ledna 2019 20:18 )

Petici podepsalo tolik lidí, a přesto ten zmetek dostal jen podmínku. To snad není možný.

cukrenka ( 27. července 2018 15:24 )

Sadismus se má podchytit už u dětí. SNAD TAKÉ PROTO MÁME PSYCHOLOGY A PSYCHIATRY.Bohužel někteří rodiče jsou slepí a hluší.

Gangster_murder ( 22. června 2018 20:17 )

 Máte štěstí že nedostal vězeni on zo nic nemohl to udělal někdo jiný děkuji všem že můj kamarád neskončil ve vězení moc s toho vážíme já i Kuba a ten kdo o něm v komentářích říkal že je zmetek tak se mílí a zmetek je on sám jestli někdo bude mít něco proti Jakubovi tak to s ním špatně dopadne 😈💪👊🔪💣🔫 nemám na mysli někomu odpouštět pamatujte si najdu si vás všude a nikdo vám nepomůže🔫

0707 ( 21. června 2018 11:06 )

Ten zmetek je z Vimperka měli by ho vyhnat za brány města! A toho nenormálního soudce za brány města Prachatice. Nechceme takové grázly v naší společnosti!!!!!!!!!! Petici za potrestání Jakuby Liňhy podepsali 150000 lidí!!!!!!

Maky Mako ( 21. června 2018 07:07 )

 Tady se nemusí vubec soudit za vrazdu znasilneni mensi tresty jak za kradeze ,tady blbecek zabije psa malem a vyleze z podminkou na co tam sedi berou penize na nic..potreboval by udelat to same co on psovi hajzl ..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání